2777
2789
عنوان

نیان شش ماه شکنجه میشده🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4164 بازدید | 85 پست
اخبار نوشته بود باباش هم دستگیر کردنبچه دیگه پیش پدر امنیت نداشته باشه کجا داشته باشه

واقعا جهان ترسناکی شده ...

من مجردم ولی گاهی میترسم برای بچه نداشته ام .

فکر کن مادر باشی و این چیزا رو ببینی ......

چقدر بچه داشتن سخته

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان فهمیدم و چنان فشار روانی بهم وارد شده ک نمیتونم هضمش کنم یه بچه ۶ ۷ ساله .... خدایا خواهر من ۶ سالشه دغدغه ش اینه ک دختر کفشدوزکی ببینه اون بگه چه فشاریو تحمل کرده 🥲🥲

کاش نمیفهمیدم اصن انقد ک حالم بده الان نمیتونم توصیف کنم

ایشالا ک خیره

برای چی با چاقو زده بودنش؟چه کسی زده؟

همون زنیکه و داداش اشغالش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

باباش شکنجش میکرد؟

پدر حیوان صفتش

با وجود متاهلی دوستدختر داشته و خیانت میکرده

بایک مادر و دختر برنامه داشته اون حیوان

و بردر نوزده سال اون دختر و پسر مادره تجاوز کرده به نیان

ولی خب فعلا میگن همش پسر نوزده سال تجاوز کرده و پدر اطلاعی نداشته 

ولی خب سوال اینجاس پدر اطلاع نداشته کبودیارم ندیده؟

دلیل نقل مکانهای مکرر مگه این نبوده ک مادر از وضع نیان باخبر نشه از کبودیو زخما؟

چرا پدر قرص داده به بچع؟

چرا قصد فرار از بیمارستانو داشت؟

احتما زیاد بچه هم از سوی پدر و هم از سوی اون حروم زاده نوزده ساله مورد تجاوز قرار گرفته

پدر حیوان صفتشبا وجود متاهلی دوستدختر داشته و خیانت میکردهبایک مادر و دختر برنامه داشته اون حیوانو ب ...

حروم زاده کاش تیکه تیکه شون‌کنن

بخصوص اون بابای بیشرف بی غیرتش رو

بچه پیش اونا بوده؟ چرا باهاش اینکارارو کردن طفلکو؟اون پدره بی پدرش کجا بوده؟

نمیدونم عزیزم😥

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘