2777
2789

من ندید بدیدم ولی از اون نوع که چیزی میخرم خودمم دلم نمیا استفادش کنم 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکته: مصرف زیاد و دائمی موس مو ریزش مو میاره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حالا راضی بودی ازش 😂اکه خوبه بگو منم بخرم چون منم ندیدم تا حالا 😁

من با اسپری نم دادم موهامو زدم خوب بود ولی داداشم از حموم اومد خفتش کردم با موی خیس عالی بود

اره🥲🤒همون ک گفتم خوشگلم نیس؟؟؟؟بخدا نبود خو😭🤣من خودم کیدرامرمممم ولی این خوجل نبود

میگم چرا تعطیل شد والا نمیدونم کجاش غیر قانونی یا حرف زشت بود واقعا این نی نی یارها هم رد دادن

وای منم اینطوریم بدم میاد از خودم🤣🤣🤣

🤣☹هعی من کلا نمیتونمم قایم کنم ندیدبدید بودنم  پارتنرم مغازشو افتتاح کرد دوستاش براش شکلاتو شیرینی میاوردن عین ندیده ها باز میکردم مدلاشونو ببینم البتهههه خونه و دور از چشه بقیه

🤣🤣🥲تمام انباکس ها با منه بم میگن بزارین این بچه باز کنه