این دوتا خیلی قشنگن خیلی خیلیی قفلی این روزای خودمه حتما گوش کنین❤️
آهنگ فکر نکن میشینم بیخیال یه گوشه
و
آهنگ ریوان ، عشقم ناز داره
عالین عالییی
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
نمیدونم عزیزم من هوش مصنوعی اش ام گوش دادن جفتش قشنگه
آهنگ قفلی من : من اعتماد داشتم به آدما و اعتقاد داشتم به قلب شون اشتباه کردم که حال قلبمو همینجوری گفتم بهشون خیال میکردیم رفیق مونن یکی شون هم نبودن.....
قربونت عزیزم باورت میشه تو سن ۳۷ سالگی آهنگ قفلیم اینه به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری🤦♀️
وای الهی بگردم عزیززززم 😍😂ارههه چرا که نه
سلیقه ها خیلی متفاوتههه😂😂
قربونت عزیزم باورت میشه تو سن ۳۷ سالگی آهنگ قفلیم اینه به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری🤦♀️
ای به داد من رسیده تو شبای خود شکستن
این قفلی من در 36 سالگی
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏