2777
2789

این دوتا خیلی قشنگن خیلی خیلیی قفلی این روزای خودمه حتما گوش کنین❤️

آهنگ فکر نکن میشینم بیخیال یه گوشه

و

آهنگ ریوان ، عشقم ناز داره

عالین عالییی

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلی میخوای آهنگ قفلی خودم برات بگم؟

فداتشم اره چرا که نه❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

من فقط داریوش گوش میدم 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

اولیو کی خونده

نمیدونم عزیزم من هوش مصنوعی اش ام گوش دادن جفتش قشنگه

من فقط داریوش گوش میدم

❤️😍🥳عالیه

قربونت عزیزم باورت میشه تو سن ۳۷ سالگی آهنگ قفلیم اینه به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری🤦‍♀️

وای الهی بگردم عزیززززم 😍😂ارههه چرا که نه

سلیقه ها خیلی متفاوتههه😂😂

قربونت عزیزم باورت میشه تو سن ۳۷ سالگی آهنگ قفلیم اینه به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری🤦‍♀️

ای به داد من رسیده تو شبای خود شکستن

این قفلی من در 36 سالگی

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏