2789
عنوان

پریود نشدم

108 بازدید | 15 پست

موعد پریودم درد پریودی و علائمو کمی داشتم بطوری ک مطمئن بودم دارم پریود میشم ولی موعد پریودم اصلا هیچی بعدشم یکم لکه بینی خیلی کم و تمام چیکار کنم مجردم الانم دیدم کلا همه چی تموم شده یعنی انگار نه انگار

من چند روزه درد شدید دارم ولی هیچی نمی ایاد 

همه چی هم خوردم زعفرانو رازیانه اب پوست پیاز منم مجردم 

فک کنم تو کیست داری 

اگه خودت می خوایی پوست پیازو با اب بزار بجوشه بعدش یه لیوان بخور خیلی پریود اوره این بار رو من جواب نداد بقیه وقتا اوکی بود 

بهترشم اینه تو اولین فرصت بری دکتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چند روزه درد شدید دارم ولی هیچی نمی ایاد همه چی هم خوردم زعفرانو رازیانه اب پوست پیاز منم مجردم ف ...

همیشه منظم سرتایم میشم🥺اینبار اصلا نمیدونم بخاطر فرنی نشاسته بوده ک هرروز میخوردم یا چی خیلی میترسم کیست باشه

گلم اگر چاقی شکم داری به احتمال زیاد تنبلی تخمدان گرفتی

اتفاقا خیلی لاغرم بعد اینکه هرماه سرتایم و نرمال بود ولی اینماه من فرنی نشاسته هرروز صبح خوردم با سویق عدس ،🥺🥺🥺

اگر زیاد اتفاق میوفته برات یه دکتر زنان برو اگرم نه فقط این ماه اینطوری شدی شاید هورمونات بهم ریخته ...

نهههههه اینماه اولین باره تو شوکم بخدا دیگه دارم خودمو چک میکنم هی نکنه کاریم شده بچه مچه 🤣🤣🤣

همیشه منظم سرتایم میشم🥺اینبار اصلا نمیدونم بخاطر فرنی نشاسته بوده ک هرروز میخوردم یا چی خیلی میترسم ...

نترس عزیزم ترس نداره کلی چیز هست که علت باشه استرسو تغذیه بد اگه کیست بود حداقل یکی دو بار بی نظمی بود بازم خیلی نگرانی یه دکتر برو ولی اگه زیاد استرس بگیری هم نمی یاد اصلا 

نترس عزیزم ترس نداره کلی چیز هست که علت باشه استرسو تغذیه بد اگه کیست بود حداقل یکی دو بار بی نظمی ب ...

فقط به یه عطاری گفتم گفت از سویق عدس و نشاسته هست ک خوردی...بنظرتون کاچی بخورم ؟

فقط به یه عطاری گفتم گفت از سویق عدس و نشاسته هست ک خوردی...بنظرتون کاچی بخورم ؟

بخور کاچی مضر نیست که همیشه میخوریم اگه از نشاسته باشه سعی کن کم مصرف کنی میدونم توهم حاملگی زدی خودمم با اینکه یه پسر از 20متریم رد نشده بی بی چک میزنم نگران نباش استرستم کم کن چیزایه پریود اور بخور دم کرده زنجبیل یا دارچین اینا مضر نیستن اگه الرژی نداشته باشی 

من فروردین سونو دادم اوکی بود 🥺نشاسته خیلی خوردم کاش نمیخوردم وای با سویق عدس

خب دیگه خودتم مطمعنی از نشاستش اشکالی نداره شاید اصلا از سردی هواست نمی دونم نمی خوام چیزایه مضر هم پیشنهاد بدم ولی اگه دوتا ال دی بخوری هر شب یدونه بعدش نخوری 3الی5روز بعدش پریود میشی اگه دلت خواست پریود بشی ها 

ولی اگه می خوای اثر نشاسته اینا بره زنجبیل دارچین بزن 

اصلا هم نگران نباش طبیعیه نشاسته باعث شده یکم مراعات کنی ماه بعد اوکی ادامه میدی