aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 عنوان دعا کنید برگرده 54 بازدید | 13 پست من به دعاهاتون باور دارم بخدا دیگه نمیکشم دیگه از همه چیز خسته شدمبی اون نمیشه لطفا برای برگشتنش نفری یه سوره ضحی بخونید بگید که خوندین تا منم براتون بخونم❤️ یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️ 1403/11/08 | 00:34 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12310 انشاالله برگردهشمام بادل پاکتون یه صلوات بفرستین ابولفضل برگرده خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4920 به لطف تو فهمیدم هنوز سوره ی ضحی رویادمه🥲😂امیدوارم اگه به خیرته واومدنش حالتو خوب میکنه زود زود بهت برگرده🩵🫂 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 الان میرم برات بخونم ممنون یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
delgiram_s عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 4824 برات خوندم امیدوارم همین روزا با پیام یا زنگ از طرفش خوشحال شی ،حسی که من نتونستم تجربه اش کنم 🎻
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 برات ضحی میخونم ممنونم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 انشاالله برگردهشمام بادل پاکتون یه صلوات بفرستین ابولفضل برگرده براتون ضحی میخونم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 به لطف تو فهمیدم هنوز سوره ی ضحی رویادمه🥲😂امیدوارم اگه به خیرته واومدنش حالتو خوب میکنه زود زود به ... ممنونم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 خوندم برات عزیزم ممنونم یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️
aramsham مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 2920 برات خوندم امیدوارم همین روزا با پیام یا زنگ از طرفش خوشحال شی ،حسی که من نتونستم تجربه اش کنم هعیی یه دونه صلوات بفرستین بهش برسم🥺❤️