2777
2789

دخترم ۲ساله دوماهشه دو روز پیش شروع کرد به سرفه های خلط دارن‌ سینه اش خلط داشت بهش دن نوش آویشن و پونه دادم از امروزم آبریزش بینی شروع شد وقتی سرفه می‌کنه خیلی خلط داره نمی‌دونم چی بدم خلط ها دفع بشه، نمی‌خوام دکتر ببرم آخه سری قبلی که آنفولانزا گرفته بود دوتا شیشه آموکسی بهش دادن آخرشم کلی طول کشید تا خوب شده فقط بخاطر آنتی بیوتیک ها بچم لاغر و آب شده بود، الآنم خدارو شکر تب نداره فقط سرفه های خلط دار داره کسی می‌تونه راهنمایی کنه چی بدم خلط ها تخلیه شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه این کرونا جدیدس خیلی سخت و وحشتناکه

دارو برای بچه رو نمیدونم اگ‌ بزرگسال بود یچیزی

ولی ببرش دکتر بگو دکتر براش سرم تجویز کنه و امپول زد درد و عفونت و ویتامین براش بزنع داخلش

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀