2777
2789
عنوان

ادم عاشق

102 بازدید | 14 پست

وقتی فکر میکنین عاشق یه نفر شدین با خودتون فک کنین چیه اونو دوسدارین؟اون چی داره که جذبش شدین

چهرش ،اخلافش،تیپش، اندامش،پولش.....و هرچیز دیگه ای که اونو به سمت شما جذب میکنه...،

در واقع این عشق نیست!

این دوس داشتنه>

شما برای دوستداشتن یه فرد دلیل دارین و این دلیلتون باعث علاقتون بهش شده

ولی عشق دلیل نمیخواد عشق برای چهره، اندام یا پول نیست عشق برای اخلاق نیست

عشق بی دلیله ناخودآگاه به خودت میای و میبینی اخلاق مزخرفش برات قشنگه میبینی فیسی نداره ولی برات جذابه میبینی پول آن چنانی نداره  ولی برات مهم نیس و.....

به این میگن عشق،)

برای عاشق شدن ادم دلیل نمیخواد

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

پولش باعث شد عاشقش بشم قبلش فقط دوسش داشتم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشقم میتونه زود گذر باشه؟

نه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
تا حالا عاشق نشدم ..ولی میگن درد قشنگیه

خیلی درد قشنگی💔

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

این منم عاشق یکی شدم همه میگن انگار معتاده😂

هه عاشق 

وااای خیلی بده عاشقی خیلی بنظرم بدترین درده که درمون نداره

بد نیست ادم ها عاشق شدنو بد میکنن💔

منم اولش به خاطر پولش بود ولی چرا الان حس میکنم بدون اون نمیتونم دیوانه وار عاشقشم

واست چیکارا کرده تا به حال؟🤔

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

واست چیکارا کرده تا به حال؟🤔

خیلی حرفای قشنگی بهم میزد هوامو خیلی داشت 

میخواست برام انجام بده ولی من نمیتونستم قبول کنم چون یواشکی باهاش در ارتباط بودم و پولی بهم میداد یا چیزی برام میخرید نمیتونستم ببرم خونه 

خیلی حرفای قشنگی بهم میزد هوامو خیلی داشت میخواست برام انجام بده ولی من نمیتونستم قبول کنم چون یواشک ...

😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣