2777
2789
عنوان

چکار کنم دهن مادر شوهرم بسته بشه

239 بازدید | 7 پست

یک سال ودو سه ماه عقد کرده بودم الان هم  ۱۰ ماهه عروسی کردیم روی هم رفته 2 ساله ازدواج کردم .همسرم همیشه طرف من هست حتی اگر مقصر باشم ولی از این قضیه سواستفاده نکردم اصلا .مادر شوهرم از اول زبونش تیغ دارع . من خونشون ماهی ی بار میرم اونا هم ماهی ی بار میان ولی حتی وقتی بعد از ی ماه منو میبینه به هر جور شده باید ی‌حرفی بهم بزنه ناراحتم کنه خیلی آدم بدجنس و بخیلیع .تا الان هر راهی بگید امتحان کردم .کم محلی، جواب دادن ولی درست بشو نیست اصلا . هر سری اعصاب منو خورد می‌کنه با حرفاش .همسرم هم میگه ولش کن محلش نزار این هیچ وقت درست نمیشه .انگار آدم دو قطبی هست دو قطبی خیلی شدید . خیلی از اول منو با حرفاش آزار داده .ی نمونش به من گفت مامانت آدم بدجنسیع در حالی که مادر من اینقدر مظلومه ودلسوزه ک نگم براتون .اینقدر کمکمون کردع از اول زندگی ولی مادر شوهرم حتی ۲۰ میلیون از پول عروسی هم یواشکی برداشت در حالی که میدونست بعد عروسی ما چقدر قرض داریم همچین آدمیه (اینم بگم من متوجه شدم ازش پس گرفتیم )

جای من باشید چکار می‌کنید؟

چکار کنم دهنش بسته بشع ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بهش هیچ ری اکشنی نشون نده ...

فکر کن یه آدم عقب مونده ی روانیه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی پسر خودش میگه مریضه میتونی به نظرت مریض و شفا بدی؟!!! 

بشین خداتو شکر کن پسرش آدم حسابیه و قدرت و می‌دونه. دنبال حرفهای مادرشوهر نباش که چی گفت. چون اون موقع شوهرتم خسته میشه از چشمش میفتی و مادرشوهر به هدفش میرسه !!!! 

پس وقتی شروع به تیکه کرد پاشو برو اون ور خودت و مشغول کن

برای اینکه رابطه ات با شوهرت هم بد نشه هیچ وقت به شوهرت خیلی تند راجب مادرش صحبت نکن خب 

ولی بیا و بهش بگو که از طرف خودش بره به مادرش بگه که مثلا بیشتر تو رو تحویل بگیره یا مثلا بهتر رفتار کنه 

یعنی اون بره بگه 

یا اگر نمیتونه به مادرش بگه 

مثلا شوهرت بره به خواهرش یا پدرش بگه که اونا به مادر شوهرت گوش زد کنن 

تو خودت رو یجوری نشون بده اتگار برات مهم نیست 

و حفظ ظاهر کن 

هرکی بنظرت خودش مادرش مظلومه الان خواهرشوهرتم میگه مامانم مظلومه و....ولی درکل لزومی نداره وقتی اذیتی ماهی یکبار ببینیش کمترش کن ولی قطعش نکن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
قطع رابطه به یه آدم سمی و نادان به نفع خودت و زندگیته

بالاخره مادر شوهرشه نمیتونه که اینجوری رفتار کنه ، شوهرش ناراحت میشه ، باید احترام شوهرش رو هم این وسط نگه داره 

2790
2778
2791
2779
2792