2777
2789
عنوان

رابطه های عاشقانه مجازی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 63 پست
خدا منو ببخشهی زمانی تو کلش با ی دختری دوست شدم اون۱۳ سالش بود من۱۲سالمبعد من ب عنوان ی دختر باهاش د ...

تو مسلمون نیستی صابر😂

اگر آدمی بر "چرا؟"یِ زندگانیِ خود پاسخی داشته باشد، کم‌وبیش با هر "چگونه؟"ای می‌سازد.

دقیقا چون همه چیو ندیدن و نمیدونن رل میزننتو مجازی معمولا آدما چیزاییو نشون میدن ک می خوان ما ببینیم ...

تو حضوری می تونی طرفو روان شناسی کنی از زبان بدن و خیلی چیزای دیگه

ولی مجازی هیچ غلطی نمی تونی بکنی😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا همین به ذهنم رسید بهش بگمبرا منم ولی واقعا عجیبه چطور میشه از دور عاشق شدالبته من خودمم دو ...

خود مقوله ی عشقم چیز عجیبیه حتی!یه چیزیه کاملا خود خواسته به نظرم🥲که توتصمیم میگیری یه نفرو جوردیگه ای دوس داشته باشی واین قدرت ذهن وقلب توئه به نظرم عشق مجازی یه حجم شدیدتری ازاینه🧞‍♂️بازم الله اعلم

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

خدا منو ببخشهی زمانی تو کلش با ی دختری دوست شدم اون۱۳ سالش بود من۱۲سالمبعد من ب عنوان ی دختر باهاش د ...

خدا از سر تقصیراتت بگذرهههه خواهررررر🤣🤣

اخه صیغههه تو ۱۳ سالگی؟؟؟

چیشد چطور جدا شدین بالاخره؟

کاربر اینجا میشناشم

البته اینجا آشنا نشدن با شوهرشون توی یک برنامه ی دیگه

و الان پنج ساله ازدواج کردن

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اعتقادات منم شبیه شماست🙂ولی واقعا یه چیزایی رو یه جایه جوری تجربه میکنی که برگات میریزه🥲امیدوارم ب ...

واقعا

نمیدونی از کجا خوردی😅

اگر آدمی بر "چرا؟"یِ زندگانیِ خود پاسخی داشته باشد، کم‌وبیش با هر "چگونه؟"ای می‌سازد.

کاربر اینجا میشناشمالبته اینجا آشنا نشدن با شوهرشون توی یک برنامه ی دیگهو الان پنج ساله ازدواج کردن

اونا قرارم میرفتن نه فقط مجازی من خودم تهران بودم شوهرم اصفهان دوست شدیم همو میدیدیم من میرفتم اونجا اون میومد ازدواج کردیم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

شاید هم عشقهای مجازی قشنگیش به این هست که عاشق شخصیتی میشن که خودشون خلقش کردند. دونفر آدم که بازیگر یک عاشقانه ی بدون تعهد و آزاد هستند. و در رویا رویی باهم فقط جنبه های زیبای شخصیت شون رو بروز میدن. یک موزیکال بی سرانجام اما لذت بخش .