2777
2789
عنوان

رابطه های عاشقانه مجازی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 63 پست
دختر قشنگم هیچوقت انقد قاطع چیزیو نقض نکن🥲این کارمای ذلیل مرده تادرگیرت نکنه ول کن نیست!منم یکم باد ...

من کلا اعتقاداتم اجازه استارت هیچ رابطه ایو نمیده خارج از چارچوب ازدواج

ولی در کل حقیقت همینیه که گفتم

دیر یا زود به خودتم ثابت میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر قشنگم هیچوقت انقد قاطع چیزیو نقض نکن🥲این کارمای ذلیل مرده تادرگیرت نکنه ول کن نیست!منم یکم باد ...

منم دقیقا همین به ذهنم رسید بهش بگم

برا منم ولی واقعا عجیبه چطور میشه از دور عاشق شد

البته من خودمم دوست مجازی دارم همجنس البته

من پارتنرم یه هفته نمیبینم جنگ دعوا میکنیم

میاد اروم میشیم😂

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

کجای کاری دوست شوهرم مجازی با یه زن ایرانی مقیم خارج دوست شد رفتن ترکیه هر دو همو دیدن و ازدواج کردن اینم رفت خارج.

برای بعضیا هم خوب می گیره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

من کلا اعتقاداتم اجازه استارت هیچ رابطه ایو نمیده خارج از چارچوب ازدواجولی در کل حقیقت همینیه که گفت ...

دقیقا منم مثل توئم الان بیست سالمه تا پنج سال بعد نمیخوام ازدواج کنم

ولی ذهنم درگیره که چطوری قراره آشنا بشیم و فلان

دقیقا چون همه چیو ندیدن و نمیدونن رل میزنن

تو مجازی معمولا آدما چیزاییو نشون میدن ک می خوان ما ببینیم

البته تو رابطه حضوری عم تا حدودی همینه ولی کمتر

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

دو نفری که همو می شناسن بعد بخوان مجازی شروع کنن بحثشون خیلی فرق داره

ن همین رابطه هایی ک اصلنم همو نمیشناسن و برای بار اوله هم بیشترش از مجازی شروع میشه،حتی شهرهای دور

پسر دوست من شماله با یه دختر تو کرمانشاه آشنا شدن،الانم رابطه شون جدی شده

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من کلا اعتقاداتم اجازه استارت هیچ رابطه ایو نمیده خارج از چارچوب ازدواجولی در کل حقیقت همینیه که گفت ...

اعتقادات منم شبیه شماست🙂ولی واقعا یه چیزایی رو یه جایه جوری تجربه میکنی که برگات میریزه🥲امیدوارم برای تو اینجوری نشه ولی من چن تاشو تجربه کردم ودیدم ای کارمای مکاررر😬😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

خدا منو ببخشه

ی زمانی تو کلش با ی دختری دوست شدم اون۱۳ سالش بود من۱۲سالم

بعد من ب عنوان ی دختر باهاش دوست نشدمممم

بلکهه خودمو جای پسر جا زدم

ببین درحدی سرکارش گذاشتم

ک حتی تو مجازی صیغه خوندیم منو شوهری صدا میزد😂😭

ولی واقعا دختر بودا چون بعدش با اکانت دیگم باهاش دوست شدم ب عنوان دخترخاله همین صابر شوهرش

تصویری اینا باهم حرف میزدیم همش تا ۱۵‌.۱۶سالگیمون از عشق پاکش ب صابر میگفت😐