2777
2789
عنوان

قرص ضد بارداری

8049 بازدید | 42 پست

تاالان ما همیشه از کا.... استفاده کردیم میخواستم از این ماه به بعد قرص شروع کنم و از ماه بعدیش خیالم راحت باشه به دکترم گفتم چه قرصی بخورم چاق نشم و کمترین ضررو داشته باشه گفت نمیگم بهت همون روش قبلو ادامه بده😐 گفتم خب نمیخوام قرص راحت ترم برام نوار قلبی و چکاپ (بااینکه سه ماه پیش ازمایششو دادم) نوشت گفت اینارو باید بدی تا بهت بگم چی بخوری منم دفترچه ندارم چهارصدهزار هزینشه. اصلا یه جوری کپ موندم پس بقیه چه جوری میخورن؟این همه زن! البته چندبار شنیدما سر قرص چند نفر دورمون سکته کردن ولی خب فک میکردن قرصشون متفرقه بوده چه میدونم خراب بوده😓 شما چی میخورید پس؟ چه کنم؟ شنیده بودم یاسمین چاق نمیکنه راسته؟

امیدوارم بی حاشیه ج بدید مرسی از خانومای باشعور🙏

لطفا درخواست دوستی ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم من ک طبیعی جلوکیری دارم ..تواین 8سالم هیچ اتفاقی نیوفتاده .خیلی ام استرس دارم اخه شنیدم هر چقدم مواظب باشی مطمعن نیست 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
ولله من خودم سر خدو الدی گرفتم خوردم

منم یبار خوردم سرخود ال دی گرفتم ولی از بس میترسیدم باردارشم (خنگم اخه با قرص مگه میشه حامله شد)دیگه نخوردم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

الان نمیدونم بگیرم چی بگیرم نمیخوام چاق شم همینجوریشم اصلا هیکلم خوب نیست برا عروسیم میخوام خوب باشم هنوز عروسی نکردیم اخه

لطفا درخواست دوستی ندید
ال دی بخور .تاحالا نشنیدم کسی برا قرص ازمایش و چکاب رفته باشه یا قرص خطرداشته باشه

باید ازمایش شش ماه یبار بده که فشار خون کلسترولش کنترل بشه دکتر ب منم گف ولی کو گوش شنوا

الان نمیدونم بگیرم چی بگیرم نمیخوام چاق شم همینجوریشم اصلا هیکلم خوب نیست برا عروسیم میخوام خوب باشم ...

چندوقت دیگه عروسیتونه مگه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
منم همین فکرو میکردم 

میتونی با یه دکتر دیگه مشورت کن. فقط یادمه یکی از دوستام میگفت امپول عصبیم میکنه ولی قرص و نمیدونم یه ماه چندسال پیش استفاده کردم تو اون سه ماه عوارض نداشت برام