2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط فصل اولش رو دوبار دیدم اونم بخاطر بازیِ شاهکار علی شادمان

فصل دو رو بعد از پنج قسمت دیگه اصلا نتونستم ببینم

کلا کمال تبریزی به نظرم کارگردانِ خوبی نیست واقعا و حتی ستاره ها هم نتونستن نجات بدن این سریال رو

فقط فصل اولش رو دوبار دیدم اونم بخاطر بازیِ شاهکار علی شادمانفصل دو رو بعد از پنج قسمت دیگه اصلا نتو ...

البته این ستاره ۷یایاسون ا م موقع ستاره نبودند ولی اونایی که به اصطلاح کارشناسان این سریال را خیلی سطح بالا می دونند کمال تبریزی هم کم کارگردانی نیست سریال دوران سرکشیشم فوق العاده جذاب بودالبته نویسنده صاحب آیت تامیک از چه لحاظ میگه خوب ساخته نشده چوم یا مه زمان پخشش فیلم نیوز هرهفته این قدر سریال را دوست داشت یک مطلب ازش می‌گذاشت بعد تو همون تایمز یگ نظرسنجی گذاشت که از بین سریالهای درحال پخش بین سریال های خانگی وتلویزیون کدوم را بیشتر دوست دارید که این سریال حتی بین سریال های خانگی اول سد فصل اولم که تموم سد همین سایت فیلم نیوز تیتر فراتر از حد تصور یعنی این قدر عالی بود منتها فصل دوم یه مقدار به نظرم از لحاظ فیلمبرداری ایراد داره انگارمثلا خیلی قدیمیه فیلم ساید همین زده گردتتون والبته از لحاظداستلنی شاید یک کم بعد ازدواج رهی زیاد جالب نباشه یعنی هفت هشت قسمت فصل دوم قشنگ مخصوصا قسمت هفت وهشت که خواستگاری وازدواج رهی هست بامزستقبلشم دیدار رهی با بچه های عموش ولی نمی دونم چرا بخش‌های زندگیش با اوس حسین یک مقدار نمی دونم کیفیت فیلمبرداری پایینه یا مثلا چون اونا فقیرند خیلی تصویر جالب نیست نمی دونم ولی فصل سوم‌دوباره خوب میشه فصل سوم را من حتی وقتی پلرسالبعدقسمت آخر فصل دوم پخش شد ازهمون‌تیزرش فهمیدم که کیفیت بالاتری داره الیته طبیعیه هفت هشت سال بعد فصل اول ساخت شدتقریبا هفت سال پیش ولیسریال خوب وپرطرفداریه تو جشن حافظ تو همه زمینه ها تقریبا کاندید شد هرچند آخرش به طرزکاملا تابلویی تمام جوایز را به سریال خانگی در انتهای شب دادند. 

مقایسه میکنم با در چشم باد ... اون کجا و این کجا😤

خیلیا عاشقشندهمین الانم مثل مارشال کلی تو همیم سایت براش هرشب تاپیک می زنند بعضیا را من خودم باهاشون در ارتباطم میگند نمی تونیم از فکرش دربیاریم  بهش همش فکر می‌کنیم.