2777
2789
عنوان

توری تصورتون خدا چه شکلیه😍🥹🥲

131 بازدید | 10 پست

هرکس از ته دل خدا رو توی ذهنش چطوری  تصور کرده بگه اونو چ شکلی میبینه یا میتونید تصور زمان بچگی و الانتون بگید؟؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی صندلی بزرگ تصور میکنم ک ی اقا با پاها و دست های بزرگ روش نشسته کفش های بزرگ مشکی  پاش هست ک ب هر چیز اراده کنه انجام میشه و داخل دنیایی از نور و روشنایی هست. و داره مارو از بالا نگاه میکنه مثل کسی ک ب مورچه ها نگاه میکنه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

من هروقت اهنگ ملکا رو گوش میدم ناخداگاه اشکام میریزه و گریم میگیره قشنگ حس میکنم تو بغل خدام و خیلی بهش نزدیکم 

تو آهنگه میگه نت آن وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجد نتوان شبه تو گفتن که تو در فهم نیایی 

یعنی خدارو از هر موجودی زیباتر مهربون تر با معرفت تر میبینم قلبی 

تصورم از خدا اینه که یک چیز مهربونه که همیشه با من هست منو میبینه بغلم میکنه ازم محافظت میکنه باهام حرف میزنه ولی من نمیتونم ببینم بشنوم 

یه کارتونی بود یه موجودی با یه دختره همه جا میرفت اسمش دختر ک فش دوزکی بود اگه دیده باشین اون موجوده با دختره همه جا بود 

من دقیقا خدارو اونجوری میبینم همه جا باهام میاد 

خدارو بهترین دوست و معشوقه خودم میدونم 

ذهنیتم هم دوست دارم بگم براتون 

هروقت بخام نل امید و ناراحت بشم میگم دختر عشقت کنارته درسته تو ناراحت باشی زشته خودتو جمع کن ناراحتش نکن 

فکر کن عشقت ابر قدرته هرکاری ازش برمیاد بعد تو ناراحت باشی خنده دار نیست؟

خدایا خیلی دوست دارم شکرت زندگیم🙃🤍

عزیزم برای شما بهترین ها و زیباترینارو از خدای مهربون و قشنگم ارزو مندم انشالله به هرچیزی دوست دارین برسین و همیشه حاجت روا باشین و کلی حس خوب از طرف خدا بهتون برسه الاهی امین💕🙂

من هروقت اهنگ ملکا رو گوش میدم ناخداگاه اشکام میریزه و گریم میگیره قشنگ حس میکنم تو بغل خدام و خیلی ...

بنظرم اوووووون حسه خوووووب از ی راه طولانی با یک پیامک پر ازعشق و لطف و مهربونی بهم رسید جوری ک ت دلم ب عظمت خدا لرزید فکر میکنم ی جورایی قسمت بوده شما و من حرفامون بزنیم در وصف خدای یکتا و توانا .....من میگم اگر ناراحت و درمانده بشم و بی پول و یا حتی تو دریا و اتیش غرق بشم هیچکس کمک و نجاتم نمیتونه بده ن همسر و فرزند نه پدر و مادر اول خدااااااا اخر خدااااا تصورم اینه نجات دهنده من اووونووووو 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد