2777
2789
عنوان

پرحرفی پسرم

155 بازدید | 25 پست

پسرم ۱۱ سالشه از مدرسه میاد لحظه به لحظه زنگ ورزش شو برام صحبت میکنه که چکار کرد جوری برام با رسم شکل توضیح میده انگار اصلا خودم اونجا بودم دیدم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دووووووست شماس ببین چقدر شما جای امنی هستین براش ک ساعت ها باهات حرف میزنه و ازته دل حرکات کودکانه ش براتون میگه.معلومه از هوش و سلامت روان بالایی برخورد داره.ذوقش کور نکن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

خیلی خوبه که 

پسر من کوچیکتره اما ساکته،وقتی ناراحت از مدرسه میاد دلم‌هزار راه میره که بفهمم چی شده نصف روز باید سوال بپرسم‌تهش بفهمم مثلا دفترش پاره شده

نصف روز جونم به لبم میاد تا دهن باز کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خوبه ولی صبر ایوب میخاد گوش کردن به خاطره ای که شاید ۱۰۰ بار گفته شده

خخخ من اعصابشودارم هیچ وقت بیحوصله بودنتو نشون نده 

من هروقت ازمدرسه میومدم حرف میزدم باکلی هیجان مامانم میگفت سرم دردگرفت چقدر حرف میزنی 

هنوز حس بدی دارم کم حرف شدم ازاون زمانا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دووووووست شماس ببین چقدر شما جای امنی هستین براش ک ساعت ها باهات حرف میزنه و ازته دل حرکات کودکانه ش ...

اخه هیچوقت از درس و مشقش نمیگه معلم چی گفت چی نگفت 😂خودش درس و مشق شو انجام میده و چیزی نمیگه ولی از ورزش و اردو و زنگ تفریحش میگه 😂 یه بار بهش گفتم مامان یه بار از معلمت و وضعیت درسی بگو اون روز گفت ولی باز از فردا....😂مثلا چن روز پیش یکی از مادرها تو گروه گفت یکی از بچه ها حرفای زشت میزنه و پسرم اومده گفته و چن نفر دیگه تایید کردن از پسرم پرسیدم کدوم پسره ؟ گفت نمیدونم اصلا متوجه نشده کی هست اصلا تو یه فاز دیگست انگار  

خخخ من اعصابشودارم هیچ وقت بیحوصله بودنتو نشون نده من هروقت ازمدرسه میومدم حرف میزدم باکلی هیجان مام ...

اخه وقت و موقعیت شناسم نیست یه وقتایی دستم بنده کلی سرم شلوغه دادم بدو بدو اینور اونور میرم همچنان با آب و تاب داره تعریف میکنه بخدا اصلا متوجه نمسشم😂

اخه هیچوقت از درس و مشقش نمیگه معلم چی گفت چی نگفت 😂خودش درس و مشق شو انجام میده و چیزی نمیگه ولی ا ...

میدونی چرااااا چون اون زمان ها بیشتر خوشحال بوده بیشتر بهش خوووش گذشته دوس داره ی جورایی اون خوشی رو هم ب شما القا کنه فکر میکنه بگه شما خیییییلی از خوشیش ذوق میکنید

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اخه وقت و موقعیت شناسم نیست یه وقتایی دستم بنده کلی سرم شلوغه دادم بدو بدو اینور اونور میرم همچنان ب ...

خخخ لازم نیس متوجه شی بزار تعریف کنه فقط انرژیش تخلیه شه 

رفیقش باش تا دنبال رفیق نگرده 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.