بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من کوچیکتره اما ساکته،وقتی ناراحت از مدرسه میاد دلمهزار راه میره که بفهمم چی شده نصف روز باید سوال بپرسمتهش بفهمم مثلا دفترش پاره شده
نصف روز جونم به لبم میاد تا دهن باز کنه
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دووووووست شماس ببین چقدر شما جای امنی هستین براش ک ساعت ها باهات حرف میزنه و ازته دل حرکات کودکانه ش ...
اخه هیچوقت از درس و مشقش نمیگه معلم چی گفت چی نگفت 😂خودش درس و مشق شو انجام میده و چیزی نمیگه ولی از ورزش و اردو و زنگ تفریحش میگه 😂 یه بار بهش گفتم مامان یه بار از معلمت و وضعیت درسی بگو اون روز گفت ولی باز از فردا....😂مثلا چن روز پیش یکی از مادرها تو گروه گفت یکی از بچه ها حرفای زشت میزنه و پسرم اومده گفته و چن نفر دیگه تایید کردن از پسرم پرسیدم کدوم پسره ؟ گفت نمیدونم اصلا متوجه نشده کی هست اصلا تو یه فاز دیگست انگار
اخه هیچوقت از درس و مشقش نمیگه معلم چی گفت چی نگفت 😂خودش درس و مشق شو انجام میده و چیزی نمیگه ولی ا ...
میدونی چرااااا چون اون زمان ها بیشتر خوشحال بوده بیشتر بهش خوووش گذشته دوس داره ی جورایی اون خوشی رو هم ب شما القا کنه فکر میکنه بگه شما خیییییلی از خوشیش ذوق میکنید