2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

51 بازدید | 2 پست

من کلاس دهم رشته انسانی ام 

کل ماجرا اینه من تو تابستون نمونه فرهنگ قبول شدم اما خب نرفتم چون رشته تجربی دوست داشتم و توی شهریور از رقابت ترسیدم و به انسانی به یک مدرسه ای که با خونمون کلا ۴ قدم فاصله داره رفتم من همون مهر بدون اینکه از درسای انسانی چیزی بدونم رفتم ۳ میلیون پول کتاب تست دادم که به خیال خودم دهم رو خیلی خوب درس بخونم و فلان و کنکور رو خوب بدم 

که تا حالا از اون کتابا هیچ استفاده ای نکردم و فقط تو کمد گذاشتمشون و هرکار کردم نتونستم بفروشمشون 

تو اون مدرسه تو کلاسم ۳۶ تا دانش آموز بود و و درسای عمومی مارو با تجربی ها یکی میکردن که ۶۰ یا ۶۵ نفر تو یک کلاس می‌شدیم طوری بود که من اصلا معلم رو نمیدیدم 

من اول سال غر غر کردم و خانواده رو مجبور کردم که مدرسم رو عوض کنن تو مدرسه ای که الان میرم تو کلاسمون ۱۲ نفریم ولی خب از خونمون خیلی دوره ماهی ۷۵۰ هزار تومن پول سرویس میرم واسه رفت و برگشت 

بعد الان اینقدر حرص خوردم غصه خوردم که دارم دیوونه میشم از ساعت ۸ نشستم گریه میکنم چرا اینقدر زحمات پدرم رو و پولایی که با زحمت به دست اورده هدر دادم 

کلی خودم رو فحش دادم نفرین کردم از خودم متنفرم که همیچین کارایی کردم اینقدر خانواده ام رو اذیت کردم 

اینقدر گریه کردم چشام کایه خون شده خواستن بیام اینجا حداقل یکی یه چیزی بگه شاید حال من بهتر بشه 

کاشکی بمیرمم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.