2777
2789
عنوان

پدرشوهرم نمیزاره تنها برم جایی 😐😫

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیارمجدایی بهترین راهه فک کنم

پدر من اعتیاد به تریاک داشت وضعمون بد نبود ولی پدرم بیعار و بیخیال بود یه مادر روانی برام درست کرد کلی توی بچگی گریه میکردم پدرم چرا سالم نیست با فامیلاش یا دوستاش تریاک میکشیدن البته عموهام و فامیلاش میوشیدن زندگیاشون توپه ولی واقعاً سخته من از ته قلبم درک میکنم

من۲۴ شوهرم ۳۲هم اینکه بچه ننه اس و اعتیادش هم بی تاثیر نیست

سعی کن تشویقش کنی ترک کنه بده ببرن کمپ

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تو رو خدا جدا شو. اینا یواش یواش کارو کنار میذارن. البته باید تو دادگاه مدرک برای اعتیاد داشته باشی

کاشکی ب اون مرحله برسم ک بتونم واقعا تصمیم قطعی بگیرم 

جدا شو لطفا من الان باردارم برات دعا میکنم ایشالا برات زندگی بهتری در انتظاره مراقب خودت باش نگران ن ...

مرسی عزیزم 

خیلی نگرانم 

از طرفی میگم من اگ ولش کنم بدتر میشه

چ مدرکی مثلا

اگه کمپ رفته نامه از اونجا. یا از تو جیبش بسته تریاک رو با دستمال بردار و قایم کن. اگه قاضی مدرک خواست میدی میگی اثر انگشت بگیرن. دستت نباید به بسته بخوره. البته این کارو زمانی باید بکنی که قصد جدی برای طلاق داری. در غیر اینصورت معتادا کاری میکنن جواب آزمایش منفی میشه