2777
2789

من چندین ساله عقدم قراره پنج ماه دیگه عروسی بگیریم 

این آقا خونه خریده بیرونش رو نما کرده اما من داخلش پسندم نیست

داشتم مدل کابینت نشونش میدادم شب قبل گفت باشه یه کاریش میکنیم امشب بهش گفتم من توی این کابینت ها نمیشینم یعنی با اینا عروسی نمیکنم رو کرد بهم گفت مگه قبلا خونه بابات توی چه کابینتی بودی؟😑💔

بابای من یه خورده از نامزدم ضعیف تر هست منم سرش داد زدم بهش گفتم خواهر خودت توی بدبختی بزرگ شده خونه شما حتی کابینت ساده هم ندارع اما الان دو طبقه سنگ مرمر داره دوتا ماشین خارجی داره  واقعا هم همینطوره نامزدم وضعش خیلی خوبه اما پدر نامزدم نه ،بعدشم بهش گفتم که من نصف صورتم می ارزه به کل فامیل های سبزه و قد کوتاهت😑😑😑

بعدشم گریه کردم اومد معذرت خواهی کرد اما هنوز دلم شکسته😭😭😭😭😭میگه منظور نداشتم اما داشت

خوب حسادت خودتونشون دادی

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول به بلوغ فکری برسید بعد ازدواج کنید خواهشا ....

یک سری تاپیکها انگار استاتر ۱۰ ساله هست و ازدواج کرده ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️