2777
2789
عنوان

گلبهار

3214 بازدید | 15 پست

بچه ها اونایی که از اجاره خسته شدین من سال اولیه که توی شهرک گلبهار نزدیک مشهد خدمت میکنم. وااااقعا اجاره هاش ارزونه هااا. یه عالم از تهرانی ها و مشهدی ها و شهر های اطراف رفتن گلبهار گفتم اینجا بگم شاید زوج جوونی باشن نداشته باشن اجاره بدن برن اونجا. خیلی خونه زیاده یه خونه ۹۰ متری شیک رو راحت میتونید با ۲ یا ۳ تومن پیش و ۲۰۰ یا ۳۰۰ یا کمتر اجاره کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی دوره ازمشهد.امکانات رفاهیش چه جوریه؟

راستش منم ۳ یا ۴ ماهه دارم هر روز رفت و آمد میکنم. خونه خودم مشهده محل کارم گلبهاره. نیم ساعت تا مشهد فاصله داره. منظورت از خدمات رفاهی رو دقیق بگو

راستش منم ۳ یا ۴ ماهه دارم هر روز رفت و آمد میکنم. خونه خودم مشهده محل کارم گلبهاره. نیم ساعت تا مشه ...

درمانگاه....سوپری نمیدونم دیگه همین مغازه هایی که توشهرهست...شماخونتون کجای مشهده؟

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

اگر مترو کشیده بشه خیلی خوب

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
درمانگاه....سوپری نمیدونم دیگه همین مغازه هایی که توشهرهست...شماخونتون کجای مشهده؟

درمانگاه رو نمیدونم سوپری که همه جا هست دیگه. یه قسمت هم داره دریاچه مصنوعیه قسمت تفریحیشه. پارک داره. آخه خونه هاش خیییلی تمیز و مرتبه. نوساز و ام دی اف و پارکت یا سرامیک کاغذ دیواری التماست هم میکنن بری اجاره کنی😂

درمانگاه رو نمیدونم سوپری که همه جا هست دیگه. یه قسمت هم داره دریاچه مصنوعیه قسمت تفریحیشه. پارک دار ...

شمااونجاکارمیکنی...من حس میکنم اگه برای زندگی برم خیلی دلگیره...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

اونجا خیلی ارزونه اکثر اپارتماناش اصلا خوب ساخته نشده و با 40 تومان میتونی یه خونه 90 متری بخری ولی خونه های شخصی سازش از لحاظ ساخت خیلی خوب و محکمه و حدود 100 تومنه

باید حتما ماشین داشته باشی تازه یه خط اتوبوس گذاشتن و قراره یه بیست ساله دیگه مترو بخوره به مشهد