2777
2789
عنوان

تب کودک

89 بازدید | 11 پست

سلام مامانا 

پسرم دوساله و نمیشه تب سنج دیجیتالی دارم .

رو پیشونی می‌زارم تب نداره ولی رو گوشش میدارم تب داره .

تب سنج گوش با این تب سنج دیجیتالی ها متفاوته؟

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین تب سنج ها که میدارن رو پیشونی دیگه 

همه دکترا دارن

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
زیر بغلش چنده؟

نمی‌دونم من همیشه از پیشونی تب میگیرم

زیر بغلش چنده؟

آخه همیشه دکترهم میبرم تب رو از پیشونی میگیره

گوش ندیدم تاحالا بزارن

زیر بغل، پیشونی، سینه و شکم میزارن 

اینامهمه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

منم دیجیتالی دارم موقع بچه هام بیمارن دور گردنشون میزارم و روی شکم و روی پیشونی ومیسنجم اگه هر کدومش ...

آخه من رو پیشونی میدارم ۳۶ هست بعد روی گوش می‌ذارم 38هست

آخه من رو پیشونی میدارم ۳۶ هست بعد روی گوش می‌ذارم 38هست

گوش حساب نیست کنار گردن و شکم رو امتحان کن اگه بالا بود تب داره گوش ممکنه چون سر روی بالشت گذاشته باشه دمای گوش بالا رفته باشه 

نظرشمام محترمه

2790
2778
2791
2779
2792