2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آها در کل اگه میخوای چاق شی خیلی راحته هرروز کای بیسکوییت و کیک خوشمزه با چای بخوری یه جا بشینی بعد ...

اشتها ندارم . چای هم اصلا نمی‌خورم.   کاش میشد با هوا چاق شد 

.

خوردم تاثیر نداشت

درصمن من الان تو یه تاپیک دیگه نوشتم اینجوری شدم ،بهت میعرستم الان،۱۰کیلو چاقی بدون بازگشت ،

قبلا قرص و پودرای چاقی انقدر خوردم الان نیاز به تعویض مفصل لگن ران دارم ،این اشتباه نکنین

خوردم تاثیر نداشت

اول اینکه چه اشتهاداشتم چه نداشتم به زور میخوردم به زور میگما.

هر۳وعده رو میخوری ،صبحانه ناهارشام هرچی دلم میخواست میپختم ۲بشقاب میخوردم غذاهم نونی بود نون زیادمیخوردم درحد۴تا لواش،بعد هروعده غذایی تقریبا نیم ساعت بعدش ۷تاخرما،میان وعده صبحانه تاناهار میوه ،من موز یاسیب میخوردم،ولی چون از ناهار تا شام فاصله ام زیادبود ،شام دیرمیخوریم ما ،تنقلات پرکالری میخوردم،(آجیل بیشتر بادام درختی،انجیر خشک،بستنی،معجون.ابمیوه طبیعی ..)اکثراهم بیرون میرفتم بادوستام بیرون پاستا یا پیتزا اینجور فست فود گاها پلویی میخوردم توعصرانه ،اصلا خودم با چایی میانه ایی ندارم کلا هم نخورم عین خیالم نیس اونم لاغرکنندس،بعد شامم من وا دیروقت بیدارم اکثرا ،تا بخوابم همینطور دهنم کارمیکرد ،شیرمال میخوردم ،باقلوا، شیر ، میوه ،باز بستنی ، گاها هم حوصله داشته باشم خودم کیک درست میکردم اونم میخوردم ،دسر بیشتر درست میکردم میخوردم ،و دا اخر:

قرص مخمر آبجو نیم ساعت قبل هروعده غذایی،کلسیم شب ها خوابیدنی میخوردم .یادم رفت تو بالا بگم سویق کامل گرفتم ازعطاری اونم ۳وعده روزانه بعدهروعده غذایی میخوردم اگه باشیر میخوردم ۱قاشقم عسل میزدم ،اگه بااب میوه میخوردم عسل نیاز نبود،

همین 

الان وزنم ثابت مونده اونایی که اضافه کردم،یمدتی هس ول کردم میخوام باز شروع کنم برسم به۶۵ 

اول اینکه چه اشتهاداشتم چه نداشتم به زور میخوردم به زور میگما.هر۳وعده رو میخوری ،صبحانه ناهارشام هرچ ...

عزیزم یادم رفت تو داروخانه پروتئین (وی ام)هس ازاونم استفاده کردم ،پیش این رژیمم ،کاملا بدون ضرر هس ،