اول اینکه چه اشتهاداشتم چه نداشتم به زور میخوردم به زور میگما.
هر۳وعده رو میخوری ،صبحانه ناهارشام هرچی دلم میخواست میپختم ۲بشقاب میخوردم غذاهم نونی بود نون زیادمیخوردم درحد۴تا لواش،بعد هروعده غذایی تقریبا نیم ساعت بعدش ۷تاخرما،میان وعده صبحانه تاناهار میوه ،من موز یاسیب میخوردم،ولی چون از ناهار تا شام فاصله ام زیادبود ،شام دیرمیخوریم ما ،تنقلات پرکالری میخوردم،(آجیل بیشتر بادام درختی،انجیر خشک،بستنی،معجون.ابمیوه طبیعی ..)اکثراهم بیرون میرفتم بادوستام بیرون پاستا یا پیتزا اینجور فست فود گاها پلویی میخوردم توعصرانه ،اصلا خودم با چایی میانه ایی ندارم کلا هم نخورم عین خیالم نیس اونم لاغرکنندس،بعد شامم من وا دیروقت بیدارم اکثرا ،تا بخوابم همینطور دهنم کارمیکرد ،شیرمال میخوردم ،باقلوا، شیر ، میوه ،باز بستنی ، گاها هم حوصله داشته باشم خودم کیک درست میکردم اونم میخوردم ،دسر بیشتر درست میکردم میخوردم ،و دا اخر:
قرص مخمر آبجو نیم ساعت قبل هروعده غذایی،کلسیم شب ها خوابیدنی میخوردم .یادم رفت تو بالا بگم سویق کامل گرفتم ازعطاری اونم ۳وعده روزانه بعدهروعده غذایی میخوردم اگه باشیر میخوردم ۱قاشقم عسل میزدم ،اگه بااب میوه میخوردم عسل نیاز نبود،
همین
الان وزنم ثابت مونده اونایی که اضافه کردم،یمدتی هس ول کردم میخوام باز شروع کنم برسم به۶۵