2777
2789
عنوان

دوست دارم از این زندگی راحت شم

70 بازدید | 11 پست

درگیر یه ادم اشتباه شدم خیلی دوسش دارم خیلی اما نمیتونم ادامه بدم حتی نمیتونم جدا شم واقعا شرایطش رو ندارم هیچ کس نیست ک حمایتم کنه 

هنوزم خیلی اون ادم اشتباه رو دوست دارم خیلی دارم داغون میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش عزیزمن هیچی ارزشش و نداره خودت و از خودت بگیری

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

تنها دلیل زنده بودم مادرمه چرا اینو میگی

اون دوست نداره باز دو تا خواهرامو دوست داره منو اصلا دوست نداره میگه کاش بمیری راحت شم 

حالا چرا ؟

چون کاره خونه بلد نیستم چون ازدواج نکردم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

اون دوست نداره باز دو تا خواهرامو دوست داره منو اصلا دوست نداره میگه کاش بمیری راحت شم حالا چرا ؟چون ...

واقعا نمیدونم چی بگم هیچ مادری نمیتونه بچشو نخواد

اگه بدونی چقد اذیت شدم اینو نمیگیحتی کسی رو ندارم ک باهاش درد دل کنم فقط اونو داشتم

هرکسی تو زندگیش درد و رنج داره عزیزم دلیل ک نمیشه دست ب خودکشی بزنی یا آرزوی مرگ کنی همه چی ب خودت بستگی داره حال خوبت حال بدت سعی کن باهاش کنار بیای یه من جدید و قوی از خودت بساز

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕