2777
2789
عنوان

من دیگه نمیکشم

61 بازدید | 6 پست

خانوم های گل کمککککک فرق رشته کامپیوتر از ریاصی و فنی چیه بعضی ها میگن هیچ فرقی نمیکنه بعضیا همیگن از فنی بری تهش باید لپ تاپ تعمیر کنیی😑

من هدفم هوش مصنوعی ، برنامه نویسی، بازی سازی، و روباتیک عه نمیخوام لپتاپ تعمیر کنممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی فرق می‌کنه ریاضی با فنی که اصلا قابل مقایسه نیست اصلا این دوتا رشته ربطی بهم ندارن

میشه بگی فرقش چیهه اخه میگن تو که تهش میخوای بری کامپیوتر و....  چرا میخوای لقمه رو دور سرت بچرخونی فرقی نمیکنه اطلاعات درست و کاملی ندارم 

میشه بگی فرقش چیهه اخه میگن تو که تهش میخوای بری کامپیوتر و.... چرا میخوای لقمه رو دور سرت بچرخونی ...

عزیزم مهندسی کامپیوتر که تو دانشگاه از رشته ریاضی رفتی با کامپیوتر دبیرستان فرق داره 

ببین بازارش خیلییی گستره هست 

نظر منو میخوای تغییر رشته نده من الان رشتم ریاضیه تو فیزیک و هندسه و اینا موندم بعد شما میخوای اون درسایی رو که تاحالا سر کلاسش نبودی رو امتحان بدی 

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)