2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید به ماهایی که

232 بازدید | 18 پست

دوستای متاهل بیاید به ماهایی که تازه زندگی شروع کردیم تجربتونو بگید 

بعضیا چیکار میکنن انقدر شوهراشون مهربونن و قدرشونو میدونن و وابستشونن

احترام. و عزت بده به شوهرت و فحش و قهر نکن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذاتش همینه

هیچ کاریم نکردم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

فحاشی نکن همیشه ادب داشته باش وقتی عصبی میشه سکوت کن ب خانوادش بی احترامی نکن باهاش دوست باش حالا خودم همرو اشتباه میزنم😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فقط ی چیز بگم از همین اول هر طور عادتش بدی تا آخر همونه 

مثلاً اگر مریض شدی حتماً به استراحت برس و نگو حالم خوبه الان خوبم میشم و از این حرفها ، بلند نشی با حال مریضی شام و ناهار بزارم 

چون تا آخر عادت میکنه و بعد ها دلت به حال خودت میسوزه که چرا به فکرم نیست 

حال مریضی ی مثال بود ولی تو همه چیز سعی کن همانطور که میخوای عادتش بدی 

فقط ی چیز بگم از همین اول هر طور عادتش بدی تا آخر همونه مثلاً اگر مریض شدی حتماً به استراحت برس و نگ ...

من حس میکنم اون داره عادتم میده هرجا مخالفش می‌شم ازم فاصله میگیره خب منم دلم براش تنگ میشه ناراحت میشم

عریزم گذشت مردو پررو نمیکنه؟من توی همبن چند ماه هرجا گذشت کردم طرف زده رو دستم

به نظر من گذشت خوبه و نه زیادش که پررو بشه 

گذشت زیادی وظیفه تو میشه 

پس هر چیزی تعادلش خوبه 

بددهنی نکن،زود عصبانی نشو،احترام ب خانواده ش البته باید متقابل باشه....قهرتون حرفتون شد جز خودتون کسی نباید بدونه توو جمع بحث نکنید مشکلی بود دوتایی حل کنید

وقتی عصبانی بود سکوت بهتر از داد و بیداده،با ی جمله منطقی و با احترام مردا زود نرم میشن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خب اگر ذاتش بد بود چی باید باید جدا شد 🥲

برای من خودش انسان و مهربونه

یعنی ذاتش همینه

بعد ما همیشه تو دهن بقیه ی فامیلیم که چیکار کرده عاشقشه حرف گوش کنه و از اینحرفا

برای همین میگم ذاتش مهمه

ان شاءالله که برای همه مرد خوب پیداشه🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚