2821
2789
عنوان

گاستریت معده

233 بازدید | 5 پست

سلام من اندوسکوپی کردم دکتر گفته ورم معده یا همون گاستریت داری بهم گفت از اعصابته 

بهم قرص امپرازول 

و ی ورق انتی بیوتیک و آسنترا و ی قرص برای قبل شام داد

تو نت خودم این بیماری باعث سرطان میشه ایا درست خیلی نرسیدم

اوووه نه بابا این زودیا که...بعدم تو تشخیص دادی چرا آنتی بیوتیک داد این طوری که معده ات بدتر مییی شه ...

نمیدونم علت چی بود

لابد التهابی چیزی بود ک داد

ینی چی ب این زودیا ینی بعدتر این مشکلو میگیرم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم علت چی بود لابد التهابی چیزی بود ک داد ینی چی ب این زودیا ینی بعدتر این مشکلو میگیرم😭

نه
یعنی اگر ورم معده بدون درمان بمونه
یا زخم معده همین طور بعد از 12-13 سال سلول ها بافت سنگفرشی پیدا می کنند و به سلول های سرطانی تبدیل می شن
بدوووون درمااان
تو درمانت که تموم شد
علائمتم تموم شد برو دکتر بپرس لازمه یه آندوی دیگه بکنی؟ احتمالا اگه علامت نداشته باشی می گه و تمامه
من ورم معده داشتم ، مدام اسهال و استفراغ  و بعد یک سال خوب شد کاملا

نه یعنی اگر ورم معده بدون درمان بمونه یا زخم معده همین طور بعد از 12-13 سال سلول ها بافت سنگفرشی پید ...

من اصلا اسهال و استفراغ ندارم و نداشتم

یهو این اخیران تلخی و ترشی دهن داشتم معدم حتی درد هم نمیکنه،فقط گاهی اوقات بعد ی سری غذاها دل درد میشم

اون هفته ک اندو کردم دکتر همچین تشخصی داد 

و بهم گفت معدت از اعصابته حتی گفتم پرهیز غذای دارم گفت نه هرچیزی ک فکر میکنی اذیتت میکنه نخور

زخم یا میکروب معده منفی بود

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792