2777
2789
عنوان

راننده ی اسنپ گف حلالت نمیکنم🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 59 پست

یه وقتی آدم می‌بینه ماشین تمیزه راننده آدم حسابیه مطمئن رانندگی می‌کنه تصمیم می‌گیره یکم بیشتر هم پرداخت کنه

اما اینطور آدمها رو اصلا نمی‌شه بهشون محبت کرد

نه تنها میخواسته کارمزد اسنپ رو نده از شما هم پول زیادی می‌خواسته. فکر می‌کنن با این کارا زرنگی می‌کنن.

حتما حتما زنگ بزن الان گزارشش رو به پشتیبانی بده

متاسفم فردا اون اسنپی میره دزدی ...چون اجازه کار در اسنپ دیگه نداره ...

بعد میگید واییی چرا دزدی زیاد شده حداقل به جون ملت نندازید مردمو

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم فردا اون اسنپی میره دزدی ...چون اجازه کار در اسنپ دیگه نداره ...بعد میگید واییی چرا دزدی زیاد ...

عزیزم تو اسنپ کسی رو داری واقعا برام سوال شد!!؟ 

چون حرفای غیر منطقی میزنی 

چرا باید بگه لغو کن؟ اگه اتفاقی افتاد چی؟ 

چرا پول زور بگیره معلوم نیس از چن نفر اینطوری پول گرفته 

بله باید گزارشش رو داد 

من کوچک ترین حرکتی ببینم سریع گزارش میدم 

دزدی رو رسما الان داره انجام میده

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بهتره هر کس به حق خودش قانع باشه و عادت به مفت خوری نمته

من به شخصه بودم میدادم البته اینکه که فحش داده حالا که فک میکنم بهتر که نداده

من هیچوقت باقی پولمو نمیگیرم نمیگم لارجم نه اتفاقا معمولیه زندگیم ولی دلم نمیاد

خب من ک خودم لغو سفر رو زدم میتونم گزارش بدم؟

اره بگو منو تحت فشار گذاشت لغو بزنم بعدا هم ازم درخواست پول اضافی کرد 

اینطوری اخرین بارش میشه، به بقیه مسافرا هم لطف کردی یادت نره بگی کوتاه هم نیا

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اصلا منطق شما منو خيلي دگرگون كرد!!!

و من😁

عزیزم تو اسنپ کسی رو داری واقعا برام سوال شد!!؟ چون حرفای غیر منطقی میزنی چرا باید بگه لغو کن؟ اگه ا ...

نه مثل طایفه شما همه دکتر مهندسیم 

چه ربطی داره من همیشه دلم برای قشز ضعیف میسوزه...

اون گفت لغو سفر بزن اسی چرا زده پس ازماست که برماست

نه مثل طایفه شما همه دکتر مهندسیم چه ربطی داره من همیشه دلم برای قشز ضعیف میسوزه...اون گفت لغو سفر ب ...

طایفه ما شغلش اسنپ هم باشه از مردم دزدی نمیکنه 

مهم اینه 

حزف غیر منطقی میزنی حداقل جواب رو پذیرا باش دوست عزیز

طایفه ما شغلش اسنپ هم باشه از مردم دزدی نمیکنه مهم اینه حزف غیر منطقی میزنی حداقل جواب رو پذیرا باش ...

دزدی کرده درست ولی اسی در دزدیش دست داشته...کسی که دزدی ریز کنه زمینه اینو داره فردا  دزدی درشت کنه...

میگم این مدلی پیش بره جامعه خودمون نا امن میشه بحث اینه

بنظرم گزارششو به اسنپ نده ولی از این به بعدم اصلا لغو سفر نزن من اینجور مواقع یا بهشون میگم کسی دیگه برام اسنپ گرفته یا میگم من برای امنیتش اسنپ گرفتم نمیتونم لغوش کنم

بنظرم گزارششو به اسنپ نده ولی از این به بعدم اصلا لغو سفر نزن من اینجور مواقع یا بهشون میگم کسی دیگه ...

یه باشعور تو تاپیک پیدا شد که درک داره...

منم میگم کسی که ریز دزد باشه فردا درشت دزد میشه گزارشو بزنن فردا اسنپ دیگه اجازه کار بهش نمیده بدبختی میشه..

به قشر ضعیف جامعه کمک کنیم هم ثواب داره هم نمیره خلاف حرف من اینه...

لغو سفرم کار خطرناکیه ومقصر اسی بوده