2777
2789
عنوان

راننده ی اسنپ گف حلالت نمیکنم🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 59 پست

بگو برو بمیر بالا کثافت آشغال

یبار دبگ هم لغو نزن پرو میشن

چون چند درصدش خود اسنپ برمیداره 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

تو این کشور پلت‌فورم های خارجی ایرانیزه شده هم کلی توش شارلاتان و کلاهب**ردار داره واقعا که‌...دوستا ...

اگه سفر رو لغو کنی دیگه برای سامانه اسنپ قابل ردیابی نیستی تو مسیرت 

اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد تو راه برات نمی تونی کاری کنی و قابل پیگیری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا میزدی ۱۱هزار چیه که بخواد زور بگهزندگیا سخت شدهولی هیچوقت لغو نزن خطرناکه

چرا آدم باید پول زور بده؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

خودت میزنی زندگی سخت شده زندگی اسنپیا فقط سخته طرف خودشم زندگی داره

خو‌کاش اصن براش نمیزد بیخیال بابا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

چراباید ب زورحتی ۱۱هزار تومن بزنه گلم؟اونم برا این پیرمرد پررو

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

من خودم گرفتارم ولی میزنم چون اون ۵تا ۱۱تومن گیرش بیاد خوبه ولی ۱۱هزار واسه من پول شکلاته

قبلش یه حوری توافق کردن راننده وقتی با اون قیمت توافق کرده که ببره یعنی نمیتونه بزنه زیرش بیشترش کنه اون ۱۱ تومنم گزینه انعام داره برای کسی که ۱۱ تومن پول شکلاتشه اگه۷ودش خواست پرداخت کنه نه زوری

این چ حرفیه😐اینا کلاه بردارن

وقتی میبینه ۴۹ ت چزا سفر رو قبول میکنه؟اگ ناراضی بود قبول نمیکرد

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

برای چی لغو سفر نباید زد ؟ چرا خطرناک ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

مسافر کش نباشه هرکی میخاد باشه من به شخصه به تاکسی هم دو ت اضافه نمیدم 

مگه از زیر بوته پول میارم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اگه سفر رو لغو کنی دیگه برای سامانه اسنپ قابل ردیابی نیستی تو مسیرت اگر خدای نکرده مشکلی پیش بیاد تو ...

بله گلم متشکررم دورتون بگردم ...درود بهتون 🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

حتما حتما زنگ بزن الان گزارشش رو به پشتیبانی بده

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اینکه بدتر از گداییه و حرکت این آقا پول زوره

من به اسنپ یا تاکسی حتی هزار تومن هم اضافه تر نمیدم که روش باز نشه برا بعدی و قلدری کنه