2777
2789
عنوان

مرگ عزیزان🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 51 پست
ممنونم عزیزدلم🥺🙏🏻🙏🏻حرفات کمی آرومم کرد ممنونم بابت دعا ها و حرفای خوبت خواهر❤❤امیدوارم با این م ...

خیلی خوبه که حتی تو این حالت حواست به خانواده هست الان فقط خودتون می تونین کمی مرهم هم باشین 

از همینجا بغلت میکنم عزیزم خیلی عذاب اور میگذره میدونم 

واست رو نمازام دعا میکنم با خدا حرف بزن و قران بخون تا این روزا بگذره

دوست دارم ابجی مراقب خودت باش

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

خیلی خوبه که حتی تو این حالت حواست به خانواده هست الان فقط خودتون می تونین کمی مرهم هم باشین از همین ...

عزیزدلمی چشم حتما🥺🥺🙏🏻🙏🏻❤

خیلی لطف میکنی آبجی

عزیزمی منم دوست دارم🥺❤برای آرامش دلم دعا کن آبجی

🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تموم وجودم درک میکنم😭من ۱۰ روزه

منم ۱۲ روزه عزیز از دست دادم حالم یه جوریه انگار بی حسم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ممنونم🖤پدرم😭😭😭😭تموم زندگیم بود

خدا رحمتشون کنه عزیزم

روحشون شاد 

براشون فاتحه فر ستادم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ممنون آبجی مهربون🥺🥺🙏🏻🙏🏻لطف کردی

🖤🙏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میفهممت آبجی🥺درکت میکنم.......❤

خدا رحمتش کنه عزیزم😔

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ممنونم عزیزم😔😔❤خدا عزیز شما رو هم رحمت کنه

خیلی ممنون من همه امیدم اینه یه روزی اون دنیا بازم ملاقاتشون میکنم

الهی بمیرم برا دل مهربونتامیدوارم روح پدرتون در آرامش باشه🖤به فکرت بودم کم پیدا بودی🥲💔💔💔💔

عزیزدلم خدانکنه😭❤

ممنونم ازت🙏🏻

مرسی که بفکرم بودی آبجی

چی بگم.....درگیر بودم💔❤

🖤🖤

عزیزدلم خدانکنه😭❤ممنونم ازت🙏🏻مرسی که بفکرم بودی آبجیچی بگم.....درگیر بودم💔❤

سوگواری پروسه طولانی داره که باید طی کنی سعی نکن ازش فرار کنی

اگه دوس داشتی با تراپیست حرف بزن

غم کمی نیست،🖤

اکانت تعطیل

خیلی ممنون من همه امیدم اینه یه روزی اون دنیا بازم ملاقاتشون میکنم

وای دقیقا منم