2777
2789
عنوان

مرگ عزیزان🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 51 پست
با تموم وجودم درک میکنم😭من ۱۰ روزه

روحش شاد باشه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم😭😭😭😭خودمم باورم نشده هنوز💔💔

عزییز دلم قشنگ جونم واقعا متاثر و متاسف شدم .خیلی ناراحت شدم برات 

خدا رحمت کنه پدر عزیزتو .روحش قرین رحمت الهی 

براشون فاتحه میخونم 

از خدا برای دلتون آرامش میخوام

اینو بدون که اون مرحوم هم واقعا راضی نیست که دختر جونش انقدر غصه بخوره و اذیت بشه

عزییز دلم قشنگ جونم واقعا متاثر و متاسف شدم .خیلی ناراحت شدم برات خدا رحمت کنه پدر عزیزتو .روحش قرین ...

ممنونم از همدردیت عزیزم🥺🥺

ولی واقعا دست خودم نیست 

خیلی سخته....

🖤🖤

سلام عزیزم 

به خدا قلبم تیکه پاره شد تاپیکت رو دیدم 

من تاپیک هات رو دنبال می کنم همیشه پر از حس خوب بودی واسم این چن روز که نبودی دل نگران بودم که مشکلی پیش اومده واست

متاسفم برای ارامش روح پدرت فاتحه می خونم 

واسه خودتم ایت الکرسی 

خدا امن ترین پناه ماست اینو هیچ وقت یادت نره

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

سلام عزیزم به خدا قلبم تیکه پاره شد تاپیکت رو دیدم من تاپیک هات رو دنبال می کنم همیشه پر از حس خوب ب ...

سلام عزیزم 

ببخشید باعث ناراحتیت و انرژی منفی شدم

ممنونم ازت لطف میکنی مهربون🥺🥺🙏🏻

قطعا شکی در این نیست.....ولی احساس میکنم کل وجودم رو از دست دادم😭خیلی بابایی بودم....خیلی......

راستی قضیه خواستگارم دیگه کنسل شد

🖤🖤

سلام عزیزم ببخشید باعث ناراحتیت و انرژی منفی شدمممنونم ازت لطف میکنی مهربون🥺🥺🙏🏻قطعا شکی در این ن ...

هیچ حس منفی بهم ندادی فقط حس کردم رفیق نزدیکم این غم واسش پیش اومده و همونقد ناراحت شدم

درمورد خواستگارت هم اینو بگم که بسپارش به دست زمان اگه خدا اینده تون رو واسه هم نوشته باشه بهم بر می گردین اگرم نه که مطمینم به موقعش دوباره اون ادمی که باید سر راهت قرار میگیره 

بمیرم که الان تو این موقعیت سخت زندگیت از همه طرف بهت فشار میاره 

من تو شخصیت تو دختر خیلی قوی دیدم فقط ازت میخوام صبر کنی 

گریه کن واسه غم هات اما بازم اینو یادت باشه که عزیز اسمونیت شاید جسمش پیشت نباشه اما روحش همیشه پیشتونه و شما رو می بینه 

این داغ هیچوقت سرد نمیشه مطمعنم اما بخاطر بقیه خانواده هم که شده باز باید زندگی رو ادامه بدی هر چند غیر ممکن واست به نظر برسه

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

هیچ حس منفی بهم ندادی فقط حس کردم رفیق نزدیکم این غم واسش پیش اومده و همونقد ناراحت شدمدرمورد خواستگ ...

ممنونم عزیزدلم🥺🙏🏻🙏🏻

حرفات کمی آرومم کرد 

ممنونم بابت دعا ها و حرفای خوبت خواهر❤❤

امیدوارم با این موضوع کمی کنار بیام😭

جلوی خانوادم اصلا گریه نمیکنم😭ولی از درون دارم نابود میشم 

داخل این چند روز چند تا تار موهام، سفید شده😭

🖤🖤