2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلیا اینجورن 

خدایا بابت خانواده خودم شکرت

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان دارن بحث میکنن مادرم رو خدا از رو زمین برداره ای خدا کجایی هستی یه کاری کن

نمیتونم بگم کجاییم شاید اشنا باشههه،  میدونی از بچگیم با دعوای پدر مادر بزرگ شدم میدونی ادعا دوست داشتن دارن ولی نفهمن حال بهم زن،  

عامل افسردگی حادم همین خانواده هستن

گاهی حس میکنم اگ بمیرم حتی مامانم سر قبرم گریه نمیکنه

یا داداشم تو ی هفته منو یادش میره

یاحتی بابام سر لجبازی های همیگیش حتی سرقبرم نمیاد

هعی هرکی خانوادش دوستش داره زندگیو برده:)

نمیتونم بگم کجاییم شاید اشنا باشههه، میدونی از بچگیم با دعوای پدر مادر بزرگ شدم میدونی ادعا دوست دا ...

مغزم داره میترکه ،چشم راستم خون توش جم شده از حرص ،،تو رو خدا اگر روان سالم ندارید بچه نیارید

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

نمیدونم میدونی یک بخشیش شاید تقصیر خودم هم هست ولی همش گیر همش تحقیر چرا درس نمیخونی

واسه درس که دلسوزتن اینجوری می کنن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اره خوب ولی منم استرسی میشم نمیدونم چیکار کنم یعنی شاید تو ذهنم بدونم دلسوزم باید اروم باشم جوابشو ن ...

سخته قبول ندارم اینو هستم😄😄