2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 ندیدن ب خدا . منم تعجب کردم .

همین ماه گذشته یه باغ تو روستا خریدم ۳تومن .پس ۶تومن پولی نیست اما کسی که این مبلغ داره میره دوتا بنگاه ماشین دوتا فنی کار سوال می کنه نه توسایت

بالاخره. این واحد ب اسم منه . و میتونم ماشین بخرم

ولی ارزش یه واحد خونه بیشتر از یه ماشینه یه ماشین در حالت عادی کلی خرج داره چه برسه مشکلی داشته باشه اونم چی هرچی مدل بالاتر خرجش بیشتر امکان تصادف هم هست ولی خونه یه سقفیه بالا سر آدمه

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

همین ماه گذشته یه باغ تو روستا خریدم ۳تومن .پس ۶تومن پولی نیست اما کسی که این مبلغ داره میره دوتا بن ...

خب برای شما پولی نیست چون توانشو دارین ۶ میلیارد جور کنید برای ۹۰ درصد مردم پول زیادیه چون جمع کردنش ۳۰ سال طول میکشه 

خداییش ۶ میلیارد کمه؟

وآسه ما معمولیا شاید ولی اصلا قیمت فضایی نیست واقعااااا، همه که ندار نیستین، یه آدم معمولی ام هزینه خونه و ماشین شو پس اندازش رو هم شاید ۶ میلیارد بشه، درسته به خاطر اوضاع مملکت خیلیامون زیر خط فقر شاید بحساب بیایم ولی مث اینکه باورمون شده کل دنیا فقیرن..

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

خب برای شما پولی نیست چون توانشو دارین ۶ میلیارد جور کنید برای ۹۰ درصد مردم پول زیادیه چون جمع کردنش ...

برای ماهم همچین اسون نبود .بله اکثریت جامعه همچین شرایطی ندارن وهیچ آدم عاقلی ملک‌نمی‌فروشه آهن بخره

وآسه ما معمولیا شاید ولی اصلا قیمت فضایی نیست واقعااااا، همه که ندار نیستین، یه آدم معمولی ام هزینه ...

۶ میلیارد انقد پول زیادیه برای جمع کردنش باید ۴۰ سال زحمت بکشی ولی انقد پول کمیه که فقط میشه یه واحد خونه معمولی تو منطقه معمولی خرید

خب برای شما پولی نیست چون توانشو دارین ۶ میلیارد جور کنید برای ۹۰ درصد مردم پول زیادیه چون جمع کردنش ...

کسی پول جمع نمیکنه. در واقع کسی با پول جمع کردنم به جایی نمیرسه با حقوق ثابت.. یا باید سرمایه گذار باشی با پول کمت یا کارت بیزنسی باشه و با تورم حلو بری و جا واسه پیشرفت داشته باشی. شما با یا کارمند و یه کارگر مقایسه نکن این قیمتارو..

برای ماهم همچین اسون نبود .بله اکثریت جامعه همچین شرایطی ندارن وهیچ آدم عاقلی ملک‌نمی‌فروشه آهن بخره

دقیقا فرضا اسی درست بگه آدم عاقل میره خونشو میفروشه ماشین بخره؟😒

۶ میلیارد انقد پول زیادیه برای جمع کردنش باید ۴۰ سال زحمت بکشی ولی انقد پول کمیه که فقط میشه یه واحد ...

لابد واسه یه کارمند این محاسبه رو کردی با پس انداز؟خیالمون راحت که ما با زندگی معمولی و حقوق ثابت و کارمندی و کارگری به یه میلیتردشم نمیرسیم 

کسی ام که به پول میرسه مسیر دیگه ای رو در پیش میگیره و خیلی زودتر میرسه

لابد واسه یه کارمند این محاسبه رو کردی با پس انداز؟خیالمون راحت که ما با زندگی معمولی و حقوق ثابت و ...

من منظورم بی ارزشی پول بوده اکثرا مردم هم یا کارمند یا کارگرن