2777
2789
عنوان

خیانت

133 بازدید | 14 پست

سلام خانومای عزیز ی سوالی ذهنمو مشغول کرده امکان داره مردی در حال خیانتکردن به همسرش باشه ولی همچنان ب زنش اهمیت بده باهاش خوب و عاشقانه حرف بزنه و روابط جنسیشون مثل قبل باشه؟؟؟ 

اره دیدم .کارش و خوب بلده 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فکرتو ب این چیزا مشغول نکن     راستش خیلی وقته دیگه مردهامون فهمیدن  زنایی که میان سراغ مردهای متاهل   فقط ب فکر تیغ زدنن   کمتر گول میخورن   مگر اینکه واقعا خودشون ذاتشون خیییلی خراب باشه  که چنین مردی راحت لو میره و همچنین همون بهتر که بره با همون زنا   وگرنه مردم عادی دیگه خیلی وقته محل ب این خرابا نمی‌ذارن 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بله قطعا

خب اخه رمز گوشیشو هم داریم نتونستیم چیزی پیدا کنیم.. بعد مثلا این شخص تا ساعت3بعدازظهر سرکاره میاد ناهار میخوره میخوابه پنج و نیم شیش میره بیرون تا هفت و نیم 8میاد خونه دیگه ن گوشی دست میگیره ن چیزی اینستا رفتنیم همراه با زنش میچرخن تو اینستاولی خب خواهرم حس میکنه شوهرش یهویی بی دلیل خیلی مهربون شده تو کارا خونه کمکش میکنه خیلی کلامی ابراز علاقه میکنه در صورتی ک میگه قبلا اینجور بود ولی ن ب این شدت

فکرتو ب این چیزا مشغول نکن راستش خیلی وقته دیگه مردهامون فهمیدن زنایی که میان سراغ مردهای متاهل ...

ببین رمزشم داریم ولی چیز مشکوکی نبود اماخواهرم حس میکنه ک شوهرش بهش خیانت کرده خواستم ببینم همچینموردی هستک طرف برنامش با زنش تغییری نکنه ولی از اونور پی رابطه دوم بره

ببین رمزشم داریم ولی چیز مشکوکی نبود اماخواهرم حس میکنه ک شوهرش بهش خیانت کرده خواستم ببینم همچینمور ...

نه بیخودی حساس شدین   به این‌ حساسیت دامن نزنید ناخودآگاه اتفاقی نیفته خدای نکرده 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان نسبت به بقیه مشاورا میده

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4