2777
2789
عنوان

پدرشوهرم نزاشت برم کلاس 😐

207 بازدید | 18 پست

کلاس آرایشگری خانه کارگر ثبت نام کردم ،

طبقه بالامون میشینن شوهرم خونه نبودنی پدرشوهرم هرجا خواستی بگو من ببرمت ،دیشب گفتم کلاس میخووام برم گفت باش،ی ساعت بعد مادرشوهرمو فرستاد گفت نرو اونجا دوره و فلان ،شوهرم گفت دور نیس نزدیکه ،باز صبح مادرشوهرمو فرستاد ک نمیخواد بری اونجا بد مسیره از اینجا پاشی بری وایسی خط واحد بیاد و...

منم گفتم باش و ول کردم چند بار خواستم برم باهاش صحبت کنم گفتم ولش کن 

ب شوهرم پیام دادم گفت خودم ی ساعت دیر میرم می‌برمت سه ماه دیگه ام از اون خونه پا میشیم 

البته ناگفته نماند شوهرم درگیره اعتیاد شده 

الان ک اومد خونه میگم میگ ندیدی چن تا زنو کشتن 😐

منم گفتم چ ربطی داره حالا من باید خونه نشین شم چون چن تا زنو کشتن 

حالا ک هم معتادی هم اختیار زندگیتو دادی دست بابات منم میرم درخواست طلاق میدم حالا ببین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم برو لازمت میشه آخه چرا گفتی به پدرشوهرت خدا ازشون نگذره به پدرش هم باید جواب پس بدی برات تعیین تکلیف کنه دلم اونقدر گرفت برات 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خیلی دلم میخواد برم بگم ب شماها ربطی نداره میخوام برم

بگو وضعیت زندگی سخت شده  یچیزی یاد بگیرم بد نیست الان بهترین فرصته ..

شوهرتم کاری کن ترک کنه .اگه نشد فکر طلاق باش 

ن بابا الکی میگ چند ساله میگ و هنوز سرجاشه

خوب عزیزم اگه خودتون خونه ندارید بهتر نیست همین جا بمونید چون هزینه های اجاره خیلی سر سام اوره با توجه به این که گفتی همسرت هم مصرف کننده هست خیلی براتون سخت میشه

خوب عزیزم اگه خودتون خونه ندارید بهتر نیست همین جا بمونید چون هزینه های اجاره خیلی سر سام اوره با تو ...

اینجام مستاجریم 

اصن زندگی با این ادم بنظرم فایده نداره 

خانوادش هم دارن سواستفاده میکنن ازم