سلام قراره بریم خواستگاری برا برادرم ولی آخرین بار که خواستگاری رفتیم 16 سال پیش بود میشه بگین مراحلش چجوریه وقتی برادر بزرگم ازدواج میکرد با خانمش آشنابی قبلی داشتن و این کار رو راحت تر میکرد ولی برادر کوچیکم میخوات سنتی ازدواج کنه ما براش انتخاب کنیم بعد اونا برا شناخت هم وقت بذارن بعد عقد کنن الان چند مورد هست کسانی که این اواخر خواستگاری رفتن لطفا راهنمایی کنن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
چرا قبل از حواستگاری یه جا هم رو نمیبینن باهم آشنا شن بعد اگر پسندیدن همو برید خواستگاری
آشنایی قبل خواستگاری تا حدودی بهتره تا بعد از خواستگاری. اینطور دخترم وقت داره روی کیسای دیگه فکر کنه همینطور برادر شما
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
داداش من 4سال پیش ازدواج کرد بار اول مامانم و داداشم رفتن خواستگاری یادم نیس بابامم بود یا نه بعد از هم خوششون اومد چند ماهی رفت و امد کردن دوتایی که دیگه بین خودشون قطعی شد بعد رفتیم خواستگاری رسمی
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...