2777
2789
عنوان

کمال گرایی

65 بازدید | 8 پست

کمال گرایی خیلی بده اینکه هیچ وقت از خودت راضی نباشی اینکه همیشه بخوای یا صد صد باشی یا صفر صفر اینکه همش بترسی از هم جنسای خودت عقب بیوفتی و در عین حال هیچی راضیت نکنه و اینکه هیچ وقت نتونی ی راهی رو بری جلو ادامه بدی تا تهش 

کتاب اثر مرکب رو بخون یکم بهتر میشی

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۰ در صد آدمای موفق کمالگران

اخه من در عین کمال گرایی هم میشینم پامو‌میزارم روی پام تا ی فرجی بشه ولی از طرفی کمال گرایی منو دیوانه کرده مثلا کاری رو انجام میدم تا نصفه انجام میدم ولی چون تا تهش نرفتم به خاطر تنبلیم این منو عذاب میده چون کمال گرام

این کمال‌گرایی نیست این تنبلی

این دقیقااا کمالگراییه مثلا من یکاری بخوام بکنم باااید تمام شرایط فراهم بشه وگرنه بیخیالش میشم کلا

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

این کمال گرایی نیست یعنی صد خودتو بزاری و صد بخوای کمال‌گرایی

نه عزیزم برداشتت اشتباهه