2777
2789
عنوان

سقط جنین بدون ضربان قلب

732 بازدید | 27 پست

سلام من پنجشنبه خون ریزی و درد مثل زایمان داشتم امروز رفتم سونو گفت قلب بچه ایست کرده نمیزنه و برو دنبال سقط کردنش،باید چکار کنم؟هنوزم یه خورده خون ریزی دارم ولی نه زیاد ، شش هفته و پنج روز مونده بچه

برو پیش دکتر زنان یا بیمارستان ازت سونو بگیرن و دارو برات بنویسن

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد داره؟

بله متاسفانه دردی مشابه زایمان طبیعی

من تجربه کردم 

حتما موقع مصرف قرص کسی کنارت باشه ترجیحا همسرت 

و اینکه تا میتونی موقع سقط زیر اب گرم باش تنها چیزی که دردت رو کم میکنه همین اب گرمه

درد داره؟

بله شبیه پریودی نگران نباش

فقط سعی کن همش از بدنت دفع شه و بقایا نداشته باشی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ی شما خیییییییلی کوچیکه پس دردش کمه مثل درد روز اول پریودی

روز اول کجا بود؟شما تجربه داشتی خدای نکرده؟

من دور خودم میپیچیدم از درد 

هیچ ربطی ب پریود نداره دردش

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز اول کجا بود؟شما تجربه داشتی خدای نکرده؟من دور خودم میپیچیدم از درد هیچ ربطی ب پریود نداره دردش

دقیقا منم خواستم همینو بگم کسی که تجربه اش رو داره میدونه دقیقا مثل زایمانه 

فاجعه س دردش

2790
2778
2791
2779
2792