2777
2789
عنوان

از خواستگارهاتون چه خبر

155 بازدید | 12 پست

خواستگاری های عجیب داشتین؟یا خواستگار عجیب بگین ما هم فیض ببریم 😂

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

می‌گفت چرا خونتون کوچیکه جا ندارین واسه دوماد😐

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی داریم جدا میشیم 😀😂😀😄😁😅

خوشحالی؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

می‌گفت چرا خونتون کوچیکه جا ندارین واسه دوماد😐

،😂😂

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

اره من یه بنده خدایی اومده بود از یکی از عروسک های اتاقم خوشش اومده بود 

همش می پرسید کجا خریدی و قیمت و ....

می خواستم بدمش بهش ...

مردک ۲۹ سالش بود ...

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اره من یه بنده خدایی اومده بود از یکی از عروسک های اتاقم خوشش اومده بود همش می پرسید کجا خریدی و قیم ...

مهره مار داری تو دلبری😂😂پرنسسعلی

دارم ولی عجیب نیستنفقط یبار یکیشون بود که خیلی پیگیر بود. بابام ازش شکایت کرد!

پشمام مگه میشه

پشمام مگه میشه

اره چرا نشه
هزار بار اومد بابام قبول نکرد
اون آخرا دیگه دایی و فامیلاشونم میومدن که بله رو بدین بهش!!!
دم درمون وایمیستاد که وقتایی ک میرفتم بیرون باهام حرف بزنه
دیوونم کرده بود!...