2777
2789

کیا  تست حلقه رو انجام دادن ولی سونو بر عکس اون گفته سونو درست بود یا تست حلقه

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

تست حلقه چیه ؟؟باردار لودم ولی همچی چییزی نشنیدم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطعا سنو 

خیلی چیزا انجام دادن اطرافیان 

از تست کلم و جوش شیرین و سوزن و حلقع و نمک و قیچی و 

فقط سنو درسته 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

تست حلقه چیه ؟؟باردار لودم ولی همچی چییزی نشنیدم

تست زنجیر حلقه میگیرن روشکم یا نبض.  

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

تست حلقه که بلد نیستم فقط یادمه سر بچه اولم زن عموم روی من یه تستی انجام داد درست درومد. اومد از پشت سرم که نفهمم نمک ریخت رو روسریم منم از همه جا بی‌خبر حس کردم سرم میخاره سرمو خاروندم نگو هرکی سرشو بخارونه پسر داره هرکی پیشونی یا گوشه چشمشو دختر

دیگه نمیدونم شانسی بود یا واقعی🤷

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
قطعا سنو خیلی چیزا انجام دادن اطرافیان از تست کلم و جوش شیرین و سوزن و حلقع و نمک و قیچی و فقط سنو د ...

ولی من دیگه به تست حلقه ایمان آورده بودم.  آخه بیشتر از بیست بار انجام دادم دریغ از یه بار تغییر.  

ولی من دیگه به تست حلقه ایمان آورده بودم. آخه بیشتر از بیست بار انجام دادم دریغ از یه بار تغییر.

عزیزم درک میکنم 

ولی وقتی سنوگرافی انقدر دقیق میگه 

اعتماد به تست حلقه یکم دور از ذهن میشه 

جنسیت خاصی رو دوست داشتی؟

تست زنجیر روی نبض دست برای من درست بود

پس چرا سونو یه چیز دیگه گفت به من امکان داره سونو اشتباه کنه

عزیزم درک میکنم ولی وقتی سنوگرافی انقدر دقیق میگه اعتماد به تست حلقه یکم دور از ذهن میشه جنسیت خاصی ...

اخه من به این خاطر به سونو شک کردم.  مگه نباید تو سونو اندام بچه حداقل کلی معلوم باشه من که چیزی تو مانیتور ندیدم خیلی نامفهوم بود شکل بچه

عزیزم درک میکنم ولی وقتی سنوگرافی انقدر دقیق میگه اعتماد به تست حلقه یکم دور از ذهن میشه جنسیت خاصی ...

اره  دختر 

اخه من به این خاطر به سونو شک کردم. مگه نباید تو سونو اندام بچه حداقل کلی معلوم باشه من که چیزی تو ...

دکتر خودش تشخیص میده 

اونا ماهی هزارتا میبینن راحت تشخیص میدن