سلام بچه ها مامانم دیشب فهمیده بابام خیانت کرده با ی زن بچه دار دیشب با چاقو کرده تو دستاش نصف شب بردمش بیمارستان بخیه زد اومدیم خونه ۲ ۳ بار تشنج کرد بابام صبح رفت که رفت با همون زنه رفت احتمالا ..😭
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
خیلی نگرانش نباشید جای خاصی نمیره و البته ببخشیدا ولی دست مامانت دردنکنه خودش حسابرسی شخصی کردباهاش. شماهم سعی کنیدکنارمادرتون باشین گ حال بدی داره قطعا.
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)