2777
2789
عنوان

داماد استرسی

199 بازدید | 8 پست

نامزد دخترم هنوز عقد نکرده قبل عقد گفت باسه۱۱۴ سکه قبوله چون چیز دیگه نخاستیم مثل خیلیاومیگن ملک بنام کن و هرچی حالا الان که نزدیک عقده میگه نه ۱۴ تا۲۵ تافقز بعد هروز واسه دخترم پست طلاق میفرسته که میگن مهر نکنین و سخته دادنش و ب دلم بد افتاده که الان بجای شروع زندگی فکر واسترس طلاق داره نظر شماچیه الان نگین خب حق داره سکه گرون شده من خودم ۲۶ساله ازدواج کردم ۴۰۰ تابودم مگه فرقی میکنه ۲۶ سال پیش سکه ۲۰ هزارم بوده الان ب نرخ روزش دونه ۶۰ ملیونه پس نباید ازین فکرا کرد بخدا دورازجون کسی بخا جداشه یدونه ازین سکه ها ارزش نداره ولی الان برای ما آزمونی شد برای اخلاق و محک زدن دوماد که یکی زیر حرفش زده یکی ترس جدایی تودلشه

اگ فاشق باشه هر چیزیم بگه باید قبول کنه منم ۱۱۴ تا مهرمه ۱۱۴ تا خوبه اسی اگ میبینی داره اینجوری میگه از الان بهتره جدا بشن تا بعدا دخترت با ی بچه خدایی ناکرده جدا بشه 

قشنگ باهاش حرف بزن 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

اگ فاشق باشه هر چیزیم بگه باید قبول کنه منم ۱۱۴ تا مهرمه ۱۱۴ تا خوبه اسی اگ میبینی داره اینجوری میگه ...

افرین منم ترسیدم فک کن من بله برون نگرفتم ک دخترپسر نشینن بزرگترها هی اسم مهریه و جدایی بیارن اینقد به این چیزا عقیده دارم بعد اینا تو ۵ ماه اشنایی ن خانوادش میان نشونی بیارن ن درمورد مهریه حرف بزنیم مازندرانین ولی کرجه خونشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین منم ترسیدم فک کن من بله برون نگرفتم ک دخترپسر نشینن بزرگترها هی اسم مهریه و جدایی بیارن اینقد ...

بنظرم بیشتر فک کنین در مورد پسره حتما تحقیق کنین همچنین از خانوادهش پسره ببین شاید مشکل داشته باشن زود اعتماد نکنین 

بنظرم بیشتر فک کنین در مورد پسره حتما تحقیق کنین همچنین از خانوادهش پسره ببین شاید مشکل داشته باشن ز ...

درسته حرفت ولی چجوری تحقیق کنم بریم در خونش خب همسایه ک نمیدونه میگه بچه خوبیه والا دخترم یسال باهاش دوس شد نفهمید خاستگاری اومد ۵ ماهه رفت وامد میکنیم اونم من فقط پسره را دعوت میکردم بخاطر ۱۱۴ تا ک گفته بود دیدم زیر حرفش زد دعوتشم دیگه نکردم خانواده بیخیالی داره

درسته حرفت ولی چجوری تحقیق کنم بریم در خونش خب همسایه ک نمیدونه میگه بچه خوبیه والا دخترم یسال باهاش ...

اهوم بنظرم اهل زندگی نباشه بهتره بیخیالش بشین 

اینم که من گفتم تحقیق کنی بخاطر اینه که گفتم شاید دخترت عاشقش شده واسه این وگرنه بیکاری بچتو بدی دست کسی که اصلا روی حرفش نیس 

شاید خاستگارای بهتری داشته باشه عجله نکن 

اهوم بنظرم اهل زندگی نباشه بهتره بیخیالش بشین اینم که من گفتم تحقیق کنی بخاطر اینه که گفتم شاید دختر ...

ن دخترم همکارشه دوس شدن ب هدف ازدواج بعد گفتیم خانوادهدها اشناشن ک چقد تجربه خوبیه قبل عقد بدون اینکهدفامیل بفهمه اشناشیم ک تو همین اشنایی هادفهمیدیم بدرد نمیخوره دخترمم گفت اومدن سنگ بندازین‌نمیخام 

من که به پسر حق می دم

بالا رفتن سکه همه رو دو دل کرده

حتی در ازدواج

100 تا سکه میشه 6 میلیار تومن

حق داره که فعلا تصمیم عجولانه نگیره

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو