2777
2789
میگم من طلای کارکرده ۲۰۰بالای خام خریدم.خامش زمانیکه من خریدم ۵و۲۷۰تومن بود من ۲۰۰بالاتر گرفتم یعنی ...

ممنونم از لطفت 

دوستم برام طلا خرید از ایران آورد، پولش رو دادم البته بهش، حدود یک ماه پیش، طلای ۱۸ دست دوم، گرمی پنج میلیون ، برای همین پرسیدم 

ممنون از پاسخت 

خیلی کار خوبی کردین من پدرم دوتا ماشین فروخت گذاشت همش دود شد رفت هوا خیلی ضرر کردیم الان دستمون خال ...

چه بدامیدوارم چندبرابرش بهتون برگرده

من خودم درامدم کمه چندتومنی که توحسابم جمع شد میرم طلا میخرم بنظرمن بهترین سرمایه گذاری برای آینده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست دو بدون اجرت یا آب شده بخری بهتره. چون با تاریخ جدید سکه میاد معلوم نمیشه قبلیا چی بشه قیمتش

یعنی چی با تاریخ جدید سکه میاد

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
خیلی کار خوبی کردین من پدرم دوتا ماشین فروخت گذاشت همش دود شد رفت هوا خیلی ضرر کردیم الان دستمون خال ...

منم کل طلاها و کل پس انداز و پول ماشینمون تو بورس بود که اگه طلاهام بود الان ۱۰میلیاردی میشد.ولی الان هیچی نمونده.خدالعنتشون کنه به خاک سیاه نشوندنمون

منم کل طلاها و کل پس انداز و پول ماشینمون تو بورس بود که اگه طلاهام بود الان ۱۰میلیاردی میشد.ولی الا ...

شوخی میکنی 

بورس ایران بورس نیست 

کل پولو باید ملک زمین طلا بخری 

پول نقد یعنی ضرر

شوخی میکنی بورس ایران بورس نیست کل پولو باید ملک زمین طلا بخری پول نقد یعنی ضرر

اون موقع پولمون از خونه کمتربود نمیشد خرید گذاشتیم بورس طلا رفت بالا و بالا و بالا.بورسم رفت بالا باز طلا جلوتر بود و خونه.بعدم که بورس پکید افتادیم ته چاه