2777
2789

نه چرا زشت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نه زشت نیس 

ملت همه میدونن گرونیه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجله نکن فقط ماه بعد بخر

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا؟

بعضی جاها تخفیف میزن ۲۰۰ میشه ۱۵۰ ۱۸۰ البته شهر ما اینطوری 

بعضیا هم میکشن روش دویست و میشه ۲۵۰ 

ببین شرایط چطوره بخر 

نه بابا من همیشه از این ویفر کوچولو ها ک روکش شکلاتی داره واسه پذیرایی دارم ، هم موندگاره هم گرونم نیست، حرف مردم چیه در حد جیبت بخر دیگه ، بعدم مهم لحظات کنارهم بودنه نه پذیرایی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بگن مغز نداشت و کاکایو نبود همش

مگه همه باید مغزدار بخورن پس بقیه مدلارو چرا ساختن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بیخیال حرفا جایی اینکه ۱۵۰۰ بدی شکلات 

تموم خرجای اضافی بزن یه انگشتر خوشگل برای خودت بخر

بیخیال حرفا جایی اینکه ۱۵۰۰ بدی شکلات تموم خرجای اضافی بزن یه انگشتر خوشگل برای خودت بخر

همون دیگه.انگشنرم نه...لباس بچه و پول مسکن مهر🤣انگشترم نخاستم خاهر

اصلا بگن 

میخوای کلی خرج بزاری و دست خودت از خودتو بچه و خانوادت بزنی که مثلا بگن شکلات خوب گذاشت؟ 

خوب هم بزاری بازم کسی که بخواد حرف بزنه یه حرفی میزنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀