مشاوراعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3856 عنوان دیش گردون 1733 بازدید | 54 پست سلام کیا دیش گردون دارند ؟؟؟راضی هستند ازشمن میخوام بخرم چجورشو بخرم ؟؟ 1403/11/07 | 13:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6107 خوب من در این حد میدونمپوشش شبکه ای بیشتری دارهسیگنال دهی بهتری دارهاما کار کردن باهاش سخت تر هست و فک کنم فضای باز و بیشتری بخواد نسبت به عادی خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مشاوراعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3856 خوب من در این حد میدونمپوشش شبکه ای بیشتری دارهسیگنال دهی بهتری دارهاما کار کردن باهاش سخت تر هست و ... مرررسی ازت اونوقت چه مارکی بهتره؟؟ایرانی میگه ۲/۸۰۰تایوانی۵/۸۰۰موندم کدومو بخرم
مشاوراعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3856 خوب من در این حد میدونمپوشش شبکه ای بیشتری دارهسیگنال دهی بهتری دارهاما کار کردن باهاش سخت تر هست و ... ببخشید خانوم اگربلدی میسه بهم بگی خداخیرتون بده الهی
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6107 مرررسی ازت اونوقت چه مارکی بهتره؟؟ایرانی میگه ۲/۸۰۰تایوانی۵/۸۰۰موندم کدومو بخرم خواهش میکنماحتمالا تایوانی بهتر باشه چون گرونتره خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مشاوراعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3856 خواهش میکنماحتمالا تایوانی بهتر باشه چون گرونتره احتمالا بعد یه سوال خانوم قیمتش خوبه گرون نیستش؟؟ توراخدااا بهم بگید مرررسی
دنیای_صورتی_ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1187 دیش معمولی بزارید با چندتا ال ام بیدر هر جهتی که دوس دارینمال ما همینطوره خیلیم خوبهنصف قیمت اونم حتی کمتره من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6107 ببخشید خانوم اگربلدی میسه بهم بگی خداخیرتون بده الهی داداشم چن سال پیش داشت ،ازش راضی بودالبته خودشم خیلی بلد بود از تنظیمات ماهو.... خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مشاوراعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3856 دیش معمولی بزارید با چندتا ال ام بیدر هر جهتی که دوس دارینمال ما همینطوره خیلیم خوبهنصف قیمت اونم حت ... اره ارزونتره ولی هی میلرزه قطع میشه
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6107 احتمالا بعد یه سوال خانوم قیمتش خوبه گرون نیستش؟؟ توراخدااا بهم بگید مرررسی بله قیمتش گرونه من که پول جای چنین چیزی نمیدمدیش عادی بزارید راحت و بی دردسر تر خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مشاوراعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3856 بله قیمتش گرونه من که پول جای چنین چیزی نمیدمدیش عادی بزارید راحت و بی دردسر تر اخه یه جهت رو میشه ببینم اونجوری بیست جهت
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6107 اخه یه جهت رو میشه ببینم اونجوری بیست جهت بله دیگه،،،معایب و مزایا داره خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
دنیای_صورتی_ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1187 اره ارزونتره ولی هی میلرزه قطع میشه با سیمان پایشو محکم کنید من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 6107 با سیمان پایشو محکم کنید ایشون میخان کانالا و مدارهای خیلی بیشتری داشته باشن خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مشاوراعظم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3856 ایشون میخان کانالا و مدارهای خیلی بیشتری داشته باشن خب مگه چه اشکالی داره حالا تاپیک خیانت و تعبیر خواب اگربود میترکید چرا اونایی که دارند نمیاند ؟!!!😢😢😭