2777
2789

ارایشگری

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارایشگری

دقیقا 

یکی از اقوامون خودش تو این کاره 

دخترشم 15 سالشه آورده تو این کار 

ببین دختره از مادره بیشتر مشتری داره 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
دقیقا یکی از اقوامون خودش تو این کاره دخترشم 15 سالشه آورده تو این کار ببین دختره از مادره بیشتر مشت ...

الان فقط پول تو ارایشگریه من خودمم  ۱۸ سالمه تازه رفتم تو کارش ای کاش زود تر میرفتم الان درامدی داشتما برا خودم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

دقیقا یکی از اقوامون خودش تو این کاره دخترشم 15 سالشه آورده تو این کار ببین دختره از مادره بیشتر مشت ...

من که بچه خرخونم اینا بدردم نمیخورن یه هنر سرگرم کننده که مثلاً بعداً تو زندگی به کار بیاد جدا از کسب درامد

الان فقط پول تو ارایشگریه من خودمم ۱۸ سالمه تازه رفتم تو کارش ای کاش زود تر میرفتم الان درامدی داشت ...

نه کار خوبی کردی 

عب نداره جبران کن تا میتونی کار کن پولاتو تبدیل به سرمایه کن 

من که بچه خرخونم اینا بدردم نمیخورن یه هنر سرگرم کننده که مثلاً بعداً تو زندگی به کار بیاد جدا از کس ...

خیاطی ، آرایشگری  هم به کارت میاد 

نه کار خوبی کردی عب نداره جبران کن تا میتونی کار کن پولاتو تبدیل به سرمایه کن

مرسی قشنگم انشالله