2789
عنوان

مادرشوهرم

293 بازدید | 12 پست

صبح ساعت ۶ رفتن عجیبه برام چه عجب فرهنگشون یکدفعه رفت بالا و درک کردن ما هردو شاغلیمشب قبلش هم با خوشرویی ازشون بهترین پذیرایی کردم دومدل غذا گذاشتم جلوشون بعد پدر شوهرم گفت بریم بخوابیم صبح با شما بلند میشیم بریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم خداروشکر بدم میاد از آدمایی که خونه زن شاغل میمونن دوستم شاغله خونش کاروانسراس یه مدت نرفت ولی الان در اتاقشو قفل میکنه و میره زده به بیخیالی رفتم خونش افتتاح بود ظرفاش لپ پر خونه پر لک بدبخت وقت نمیکنه خوب تمیز کنه تمیز هم کنه دوباره مهمان دلم نمیاد بهش بگم ولی حس میکنم عمدا میان خونش بدبختی هم فامیل خودش چترن هم شوهرش

بازم خداروشکر بدم میاد از آدمایی که خونه زن شاغل میمونن دوستم شاغله خونش کاروانسراس یه مدت نرفت ولی ...

خواهرم میگه خوب نیست اینقدر بیخیالی آخر یه دعایی یه جادویی تو خونش چال میکنن این نمیفهمه من دوست ندارم ذهنشو مخدوش کنم

خواهرم میگه خوب نیست اینقدر بیخیالی آخر یه دعایی یه جادویی تو خونش چال میکنن این نمیفهمه من دوست ندا ...

دقیقا خواهر منم بهم می‌گفت یوقت مادرشوهرت خواهراشو  برنداره بیاره خونتون وقتی تو خونه نیستی دعایی طلسمی چیزی بزارن تو اتاقت و اینا