2777
2789
عنوان

گلا بیاید درددل کنم😢

63 بازدید | 11 پست

من تقریبا ۵ ساله جدا شدم شوهرم خودش خاس جدا شیم الان خیلی تنهام تو این ۵ سال هرکی اومد تو زندگیم نامرد بود😢😔 ولی شوهرم خیلی بامعرفت بود و مقصر اصلی من بودم خیلی اذیتش کردم الان فک میکنم دیگه هیچکس بهتر از اون پیدا نمیشه و یاد خاطراتمون میفتم ولی خب بخاطر یه سری شرایط نمیخام بهش برگردم و اونم نمیخاد برگرده. بنظرتون دیگه مرد خوب میاد تو زندگیم؟ میترسم همیشه تنها بمونم و حامی و پشتیبان درست حسابی ندارم خانوادم خوبن ولی خب زیاد کمکم نمیکنن بیشتر حواسشون ب خواهرمو بچهاشه تا من. خیلی تنهام و همش دارم دعا میکنم برم سر خونه زندگیه خودم. الان خونه بابامم و اینجا اصن شرایط خوب نیس و ارامش ندارم هرروز یه داستانی دارم تروخدا یه نظری بدین شاید کمکی باشه برام😢

خدای من بزرگترین عشقه🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل بر خدا نه تنها مثل اون بلکه بهتر از اون هم گیرت میاد فقط صبر داشته باش و اینکه اعتماد به نفس و عزت نفس ت تقویت کن و همیشه امیدوار 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

مرسی گلم چ قشنگ گفتی

خواهش می کنم عزیزم اصلأ نگران نباش زندگی اینقدر کوچک هست که هیچ کس و هیچ چیز ارزش غم و غصه و نگرانی را نداره فقط باید شاد زندگی کرد 

زندگی طبق تفکرات ما پیش میره باید مثبت و پر انرژی فکر کرد 

از منفی بافی کلا دور باش

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

منم دقیقا از همین شرایط میترسم شوهرم اعتیاد داره جرات نمیکنم جداشم 😢

اگه اذیت و ازاری برات نداره بمون خونه پدری زندگی خیلی سخته حداقل تو خونه خودت مستقلی

خدای من بزرگترین عشقه🤗