2777
2789
عنوان

چیکار کنم چشم بچم خوب بشه

165 بازدید | 19 پست

سلام بچم ۲ ماهشه از وقتی بدنیا اومد چشماش قی داشت. الان یکیش خوب شده ولی اون یکی همچنان قی داره به حدی که بعضی وقتا پلکاش میچسبه به هم. دکتر میگه احتمالا مجرای اشکش بستس با ماساژ دادن بهتر میشه.(مامانم میگه خود منم تو بچگی همینجور بودم) شما راهکاری دارین؟

یه راهکارم بدین دهن مادرشوهرمو ببندم از بس گفت چشم بچه چرا خوب نمیشه دیوونم کرد فکر میکنه بچم مشکل داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر پماد و قطره میده منم دحترم تا چهار ماهگی اینجوری بود خوب شد بگو تا پماد و قطره جدید بهت بده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

دختر منم بدنیا اومد اینجوربود،دکترمیگفت مجرای اشکش تنگه،میگفت دستاتو بشور از گوشه ی چشمش آروم ماساژ بده تا پایین،روزی چندبار اینکارو بکن تا مجرای اشکش باز بشه،منم اینکاروکردم خیلی بهترشد

پسر من هر دو چشمش تا ۴ ماهگی اینجوری بود

میخواست باز کنه نمیتونست داد میزد 

برنامه داشتیم اصن 

دکتر گفت ماساژ بده میدادم اثر نکرد

مامانم هی گفت چایی بریز نمیذاشتم

یه روز ظهر ک رفته بودم حموم داده بودم نگهش داره ریخته بود

عصری دیدم قی نمیده شب شد نداد روز بعدش گفتم عههههه خوب شده

یهو شوهرم و مامانم گفتن دیروز ظهر نبودی چایی ریختیم خوب شد

نمیدونم از چایی بود از چی بود یهو خوب شد 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
پسر من هر دو چشمش تا ۴ ماهگی اینجوری بودمیخواست باز کنه نمیتونست داد میزد برنامه داشتیم اصن دکتر گفت ...

پسرمنم تایکسال ویک ماهگی  همینجوری بود..اونم یهو خوب شد..اابته نذر هم کرده بودم

پارسا پسرمامان😍

من پسرمو یک ماهگی بردم پیش فوق تخصص استرابیسم چشم 

ایشون قطره نوشت و گفت مثلا یک هفته قطره بنداز اگه بعدش دیگه عفونت نکرد اما بعد از مدتی دوباره شروع شد و دوره های قی کردن متناوب داشت بدون که مجرای اشکیش بسته است 

گفت هربار که قی کردنش شروع شد خودت قطره رو بخر و یک هفته براش بنداز و اگه خفیف بود میتونی پنبه رو آغشته به چای کنی و پاکش کنی 

گفت به مرور که صورت بچه بزرگتر بشه معمولا مجراها باز میشن 

ازش پرسیدم ماساژ بدم؟ گفت نه تاثیری نداره 

گفت بزرگتر که شد دوباره بیار ببینمش 

الان ۴ ماهش شده یکی از مجراهاش باز شده اون یکی نه 

هنوز نبردم پیشش

اما بچه خواهرمم اینجوری بود اون برده بود پیش یه فوق استرابیسم دیگه و ایشون نمیدونم چجوری چشمشو فشار داده بود که مجراش باز شده بود

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی