2777
2789
عنوان

سنجش ابتدایی

135 بازدید | 22 پست

بچه هادخترم تازه رفته توپنج سال..امروزبردمش سنجش پیش دبستانی گفتن رد شده ومشکل تمرکزوتوجه داره .گفتن یه ماه ببرروانپزش قرص بخوره بعدازیه ماه دوباره بیارش.به نظرتون میتونم بندازم سال بعدسنجش ببرم یاقبول نمیکنن؟؟؟

واقعا مشکل تمرکز داره؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم تو مرکز سنجش کار کردم

بضی همکارا ی کم زیادی سختگیری میکنن

مثلا یکی از‌مراجعای منو ب همین علت رد کردن

فقط چون یه پسربچه تخیلی بود

مثلا یهو شروع میکرد از دایناسورها حرف میزد 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

حالا چرا اینقدر زود بردی گلم

سنجش تازگیا توی همین سن انجام میشه

جوری سوال میکنن ک یه بچه ۵سال نرمال راحت از پس‌ش برمیاد 

من خودم تو مرکز سنجش کار کردمبضی همکارا ی کم زیادی سختگیری میکننمثلا یکی از‌مراجعای منو ب همین علت ر ...

به نظرشمابهترین کارممکن چیه؟؟تویه ماه که بچم توجهش درست نمیشه ..میشه بندازم سال بعدسنجشش رو؟؟

اره سه سالگی هم به حرف افتادبچه باهوشیه ولی نمیتونه درست تمرکزکنه

خب دیگه.. پس اگر اینطوره دارو لازم داره عزیزم

من یه مراجع داشتم وقتی باهاش کار میکردم اصلا تمرکز نداشت

خانوادش هم ب زور و دعوا بچه رو توسنجش قبول کرده بودن 

نتیجه شد اینکه تا همین دوسه هفته پیش حدودا آخرای دی ماه  این بچه حتی  الف  رو بلد نبود

الان ک دارو میخوره خییییلی خوب شده

این دارو ها لازمن واقعا

خب دیگه.. پس اگر اینطوره دارو لازم داره عزیزممن یه مراجع داشتم وقتی باهاش کار میکردم اصلا تمرکز نداش ...

اخه گفتن تایه ماه داروبده بعدش بیارسنجش تخصصی ..میشه نبرمش عوضش سال بعدببرمش سنجش؟؟؟