2777
2789
خب چمیدونم این تفکرات مسخره که اگه خون نیاد یعنی قبلا رابطه داشته….از این میترسم

نه بابا نگران نباش

اونا برا زمان هزار سال پیشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

توی این جماعت عقب مونده و جهان سومی دخترا مجبورن اینجوری فکر کنن که خدا کنه خون بیاد اسی بنده خدا هم ...

اره دقیقا....

همین سایت بی تاثیر نیست اصلا

من چیزایی میشنوم و میبینم مغزم سوت میکشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اخه چه فایده داره وقتی قبول نداره و میگه این معاینه ارزش علمی نداره

ببین توضیح بده بهش بگو چند نوعه بکارت الان احساسیه میگه مهم نیست برام فردا خون نیاد مردای ما اونقدرررر منگل هستن بیشعور هستن همین مسئله رو چند سال بعد تو هر دعوا میکوبه به سر. یک نمونه اش دایی خودمه که بعد ۱۷ سال زندگی هنوزم که هست میگه من چیزی ندیدم که

خدااااا
اره دقیقا....همین سایت بی تاثیر نیست اصلامن چیزایی میشنوم و میبینم مغزم سوت میکشه

وااای حق میگی بخدا

من حس میکنم اینجا یه جهان دیگس ، اصلا هربار میام دهنم یه متر باز نمیشه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خیلی جدی و حساسه اما نمی‌دونم نسبت ب این موضوع ج واکنشی. داشته باشه الکی ترس افتاده ب جونم

خب تا حالا معاشقه‌ی بدون دخول هم نداشتید که بدونی کلا چطور ادمیه؟ به هر حال تاثیر گذاره. نامزد من از اولین باری که در حد بوسه شروع کردیم اروم بود فهمیدم توی رابطه هم همینه که دقیقا اینجوری بود و خیلی کم خون اومد، اذیت نشدم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا