خب اخه چه فایده داره وقتی قبول نداره و میگه این معاینه ارزش علمی نداره
ببین توضیح بده بهش بگو چند نوعه بکارت الان احساسیه میگه مهم نیست برام فردا خون نیاد مردای ما اونقدرررر منگل هستن بیشعور هستن همین مسئله رو چند سال بعد تو هر دعوا میکوبه به سر. یک نمونه اش دایی خودمه که بعد ۱۷ سال زندگی هنوزم که هست میگه من چیزی ندیدم که
اره دقیقا....همین سایت بی تاثیر نیست اصلامن چیزایی میشنوم و میبینم مغزم سوت میکشه
وااای حق میگی بخدا
من حس میکنم اینجا یه جهان دیگس ، اصلا هربار میام دهنم یه متر باز نمیشه
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
خیلی جدی و حساسه اما نمیدونم نسبت ب این موضوع ج واکنشی. داشته باشه الکی ترس افتاده ب جونم
خب تا حالا معاشقهی بدون دخول هم نداشتید که بدونی کلا چطور ادمیه؟ به هر حال تاثیر گذاره. نامزد من از اولین باری که در حد بوسه شروع کردیم اروم بود فهمیدم توی رابطه هم همینه که دقیقا اینجوری بود و خیلی کم خون اومد، اذیت نشدم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا