2777
2789
عنوان

انار دوخت شیاد

332 بازدید | 33 پست

همین هفته عروسیمه یک ماهه تورمو سفارش دادم پیج برام بدوزه بهش گفته بودم مراسمم کیه 

از هفته پیش میگه دادم به پست هر چی میگم کد رهگیری بده منو سرمیدوونه 

از اخر دیروز بعد کلی دعوا تحویل تیپاکس داده

و زنگ زدم تیپاکس میگه از اردبیل به مشهد راه طولانیه 3 روز طول میکشه یعنی بعد عروسیم میرسه 

حالا بهش میگم بدقولی کردی پولمو پس بده میگه گمشو احمق کار دسته طول میکشه کار آماده که نخریدی

کار دست به چه درد میخوره وقتی به مراسم آدم نرسع؟

اینجا میزارم که ازش خرید نکنین

اسکرین شات ميزارم

@anar_dukht

این اولین مواجهه ام با یک اردبیلی بود واقعا فکر نمیکردم اینجوری باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای پس چیکارمیکنی

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

وای مردم یذره وجدان ندارن. یعنی با خودش فکر نکرده عروسی دختر یباره؟ چقد داده بودی؟

یک ملیووووووون

انقدر حق به جانبه من اصلا همچین آدمی ندیده بودم من خیلی خرید اینترنتی کردم از همه جای ایران هیچوقت طرف مقابلم انقدر خودخواه و بی منطق نبوده واسه این جا خوردم 

ی عکسش کوچیکه بازبده

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب