2777
2789
پسرمو به باباش و داداشش نمیشه بسپرم.از بس که مسولیت پذیر و قابل اطمینانن،که برم پیاده روی. روزا هم ...

حلقه داری حلقه بزن روزی یک ربع برقص بعد حلقه بزن یک ربع بعد یک ربع هم حرکات کششی شکم و اینا...

یکمیم حواست به کالریت باشه ببین چقدر فرق میکنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
آره.لطف میکنی.

Zahraaaa9270

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط رژیم بگیر مایعاتو زیاد بخور شیرت کم نمیشه بچه که بزرگه غذا میخوره اونقدرا شیر نمیخواد من تو بارداریم ۲۷ کیلو اضافه کردم تولد ۱ سالگی پسرم ۲۰ کیلوش کم شده بود بعدم ۷ کیلو رو کم کردم فقط با کم خوردن. وقتی از شیر گرفتم پسرمو چند کیلو چاق شدم الان دوباره رژیمم شمام سعی کن کم کنی چون از شیر بگیری چند کیلو چاقترم میشی

عشقم پسرم😘😘😘
فقط رژیم بگیر مایعاتو زیاد بخور شیرت کم نمیشه بچه که بزرگه غذا میخوره اونقدرا شیر نمیخواد من تو بارد ...

پسر من جدیدا به شیر یا بهتره بگم به سینه م خیلی وابسته شده.هی میاد پیشم و لباسمو کنار میزنه و ام ام میکنه.همه ش آویزونمه.کلافه م میکنه.بیشتر دوس داره شیر بخوره تا غذا.حتی تو خوابم هی بیدار میشه و تا شیر نخوره دوباره نمیخوابه.

راستی تو تل گروه لاغری دارم کالری شماری میکنیم البته فقط

سلام عزيزم تورو خدا به من منم بگيد جكار كنم ٩ كيلو اضافه وزن دارم از بعد از زايمانم نتونستم خيلي كم كنم تازه شير هم نميدم

کالری شماری کن

حساب کن ببین با این وزن چقد بخوری لاغر میشی چون شیر میدی دویست تا بهش اضافه کن تا عید لاغری

یه خانومه میاد باشگاه بچه شیر میده هر ماه شش کیلو کم میکنه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چطوري؟؟؟؟؟

قدو وزنتو سنتو بگو تا برات حساب کنم

یا سرچ کن :محاسبه کالری مورد نیاز هرفرد برحسب BMI

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
فدا شم عزيزم قدم ١٦٢ وزنم ٧٠

سنتم بگو عزیزم

سنتم بگو عزیزم

مربا جان الانم توو جيم هستم بخدا روزي بك ساعت دارم كارديو كار ميكنم سوپ ميخورم بيشتر 

اما نميدونم چرا وزنم استاپ كرده از بعد از زايمانم  هفت كيلو حدودا كم شدم بعد رو ٧٠ وايستادم