فقط رژیم بگیر مایعاتو زیاد بخور شیرت کم نمیشه بچه که بزرگه غذا میخوره اونقدرا شیر نمیخواد من تو بارداریم ۲۷ کیلو اضافه کردم تولد ۱ سالگی پسرم ۲۰ کیلوش کم شده بود بعدم ۷ کیلو رو کم کردم فقط با کم خوردن. وقتی از شیر گرفتم پسرمو چند کیلو چاق شدم الان دوباره رژیمم شمام سعی کن کم کنی چون از شیر بگیری چند کیلو چاقترم میشی
فقط رژیم بگیر مایعاتو زیاد بخور شیرت کم نمیشه بچه که بزرگه غذا میخوره اونقدرا شیر نمیخواد من تو بارد ...
پسر من جدیدا به شیر یا بهتره بگم به سینه م خیلی وابسته شده.هی میاد پیشم و لباسمو کنار میزنه و ام ام میکنه.همه ش آویزونمه.کلافه م میکنه.بیشتر دوس داره شیر بخوره تا غذا.حتی تو خوابم هی بیدار میشه و تا شیر نخوره دوباره نمیخوابه.
حساب کن ببین با این وزن چقد بخوری لاغر میشی چون شیر میدی دویست تا بهش اضافه کن تا عید لاغری
یه خانومه میاد باشگاه بچه شیر میده هر ماه شش کیلو کم میکنه
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....